woensdag 2 februari 2022

Zalm in airfryer

De Philips Airfryer is dé hetelucht friteuse met 1 krokant garantie! Wij willen dat klanten nooit te veel betalen. Altijd smaakvol, ambachtelijk bereid en rijk gevuld met de beste ingrediënten.


Zalm is hartstikke gezon het zit vol omega dit komt ons lichaam weer ten goede. Wist je dat je zalm ook kunt bereiden in de Airfryer ?

Eigenlijk gebruikten we hem vooral voor de. Verse Zalm in Pesto met tomaatjes en gekleurde pasta Dit is een recept wat in mijn Airfryer top zit delen delen graag dit recept. Zalm met spek uit de Airfryer is heerlijk krokant met de zachte smaak van de roze vis.


Gril de zalm op de grillplaat, dan bakt hij niet aan. Dit overzicht van Airfryer baktijden bevat de tijden en temperaturen voor meer dan 3producten. Je kan het overzicht van bereidingstijden ook downloaden.


Laat je inspireren met lekkere, gezonde en snelle Airfryer recepten van The Philips Chef. Complete maaltijden, recepten voor vlees en vis, nagerechten en meer.

Bij bereidngstijd staat meer dan een uur maar dat is inclusief de marineer tijd. De zalm hoeft maar minuten in de airfryer ! Eenvouding en snel zalm recept om te smullen! Ideaal voor in de airfryer.


In de oven kan natuurlijk ook. Een snelle manier om vis te bereiden is bakken in de airfryer. Zalm is een van onze favorieten, in dit recept met tomaatjes en verse kruiden, smaakt hij heerlijk bij.


De goedkoopste Philips Airfryer XL. Betaal nooit meer teveel. Vergelijk en bespaar geld! Haal vandaag nog die xl airfryer in huis. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Een heerlijk visgerecht uit de Airfryer : gebakken zalm met gepofte tomaatjes en pesto, afgemaakt met gegrilde garnalen en gekookte pasta. Zalm uit de airfryer Porties voorbereidingstijd uur. We hebben de Airfryer uitgebreid kunnen.


Ingrediënten: mootjes zalm (à 1gram per stuk) eetlepels bruine suiker 1ml sojasaus 1ml Sake.

Heerlijk, een keer wat anders dan een lasagne met tomatensaus en gehakt. Een Airfryer recept met zalm en kabeljauw. Om je bord bij op te eten! Deze keer heb ik gekozen voor een gerecht uit de Aziatische keuken.


Ik houd erg van zalmgerechten en met deze oosterse smaak is deze zalm een persoonlijke favoriet. Deze heerlijke gevulde avocado met ei en zalm uit de oven maak je gemakkelijk in de Airfryer. Dit koolhydraatarme gerecht is lekker als ontbijt of lunch.


En wordt perfect in de airfryer ! Vind hier de laagste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.