woensdag 19 januari 2022

Wortel smoothie recepten

Deze wortel sinaasappel gember smoothie heeft niet de standaard groene smoothie kleur. Wel valt hij onder de categorie groene smoothies door de wortel. Met zijn intents oranje kleur een ideaal ontbijt voor Koningsdag.


Vanochtend besloot ik eens lekker uit te pakken met fruit en wortel. Wil je de beste afslank smoothie recepten ? De smaak van verse groentjes kan heerlijk zijn.

En dat bewijst deze groene smoothie met wortel en peer. Even snel blenden voor een goede boost vitaminen! Maak zelf wortel -sinaasappel smoothie. Dit wortel -sinaasappel smoothie recept is klaar in min. Recept voor een oranje smoothie met wortel , sinaasappel en gember.


Deze verfrissende en gezonde smoothie , gemaakt van verse mango, wortelsap en yoghurt, is van nature zoet en heerlijk. Je kunt proberen om wat gember toe te voegen om. Het lekkerste recept voor Appel- wortel smoothie vind je bij njam!


Ontdek nu meer dan duizenden smakelijke njam!

Maar dat het ook lekker is met mango en dat je het vervolgens als smoothie kunt drinken wist ik nog niet. Wortel met gember is een klassieke combinatie. Smoothie Recepten : Smoothie recepten zijn gezonde drankjes. De meeste smoothies worden gemaakt uit fruit en groenten, bovendien zijn smoothie recepten overheerlijk. Bonusaanbiedingen, recepten , openingstijden en online boodschappen doen.


Jij hebt nog meer lekkere smoothies recepten ;-). Heb je zin in een gezonde smoothie ? En vind je wortelen lekker? Dan is dit recept voor een wortel sinaasappel smoothie met banaan iets voor jou! Daarna schrap je de wortel en doe je deze, in stukken, bij de bloemkool. Vandaag een lekker recept voor een wortelsmoothie.


Voor deze wortelsmoothie heb je iets meer tijd en moeite nodig. Groene smoothie appel rijpe peren verse boerenkool. Reageer dan onder dit artikel en deel je recept met onze.


In samenwerking met Cure4life, een medisch verantwoord voedingsprogramma voor mensen die gewicht willen verliezen, maak ik een reeks van receptenvideo's. In dit artikel verschillende heerlijke smoothie recepten !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.