donderdag 20 mei 2021

Wastekens droger

En de waslabels zijn erg mooi geworden! A custom, high-quality label maker. Koop Topmerken met laagsteprijsgarantie. Gratis bezorging de volgende dag! De grootste collectie wasdrogers!


Wasdrogers tegen de laagste prijzen. Alle webshops via portaal. Bestel Witgoe start hier! Een overzicht van alle wassymbolen, drogersymbolen en strijksymbolen voor behoud van je kleding en enkele tips voor de handwas.


Elk kledingstuk heeft er een: een flapje aan de binnenkant met ietwat cryptische symbolen. Dit droger symbool heeft te maken met uw droger. Drogen in de wasdroger is toegestaan. Dit symbool betekend alleen drogen op een lage temperatuur. In dit artikel lees je alles wat je moet en wilt weten over wasvoorschriften, wassen, vlekken, wastekens ,. Doe je kledingstuk in de droger en klaar.


Alleen in de droger op een lage temperatuur. Kledingstuk ophangen voor drogen. Plat drogen van kledingstuk. Niet in de droger , drogen aan de lucht (ophangen). Nat ophangen om te drogen.


Klik op de Chemisch Reinigen symbolen. U kunt dit product droog reinigen in tetrachloreteen. Hieronder vindt u een overzicht van de betekenis van de wassymbolen.


Wastekens droger

Deze wastekens zijn trouwens internationaal. U komt deze wasvoorschriften dus overal tegen,. Lees hier alles over de verschillende wassymbolen die te vinden zijn in kleding. Tips en advies over het wassen van al jouw kleding op Wassen. De ene stof is geschikter voor de droger dan de andere stof.


Maar wat mag er nu eigenlijk wel en niet machinaal gedroogd worden? U vindt ze in ieder kledingstuk: labels met wassymbolen met betrekking tot was en droog instructie voor uw waardevolle kleding. De verschillende wassymbolen zorgen. Drogersymbool niet in droger Deze kleding mag niet in de droger ! Je ziet het: een kind kan de was doen met deze wasmachine-symbolen en wastekens.


De wasdroger is een van de grootste energieverbruikers in een huishouden. Het loont dan ook absoluut om bij de aanschaf van een droger te letten op het energieverbruik. De symbolen zijn altijd bedoeld op het gehele product.


Vijf onderhoudssymbolen zijn van toepassing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.