woensdag 16 december 2020

Vriezer schoonmaken

Verhuur van koel- vriescel, shockvriezer, verwarmcel en tempereercel. Witgoed gemakkelijk online besteld en thuisbezorgd. Bestel nu vriezers bij OTTO!


Om een vriezer schoon te maken moet deze eerst worden ontdooid.

Dit doe je door de vriezer uit te schakelen en deze helemaal leeg te maken! Als je de vriezer snel wilt schoonmaken moet je er een kommetje warm water in zetten de deur dicht doen en de stekker er uit halen en je zult zien naar min is al. Met onze tips ontdooi je je vriezer in een handomdraai en geven we je tips om je vriezer schoon te maken! De vriezer ontdooien kan een hels karwei zijn. Afvoer koelkast schoonmaken.


Houd een vriezer zoveel mogelijk rijp- en ijsvrij omdat deze anders meer stroom verbruikt.

Je koelkast en vriezer schoonmaken voorkomt onder andere nare geurtjes. Lees hier meer over onze tips, handige functies en schoonmaak accessoires van AEG. Je moet je vriezer jaarlijks ontdooien.


Dit is een perfect moment om hem ook eens goed schoon te maken. Hier lees je hoe je dit aanpakt. Gebruik een plantenspuit met heet water of een fohn om je vriezer sneller te ontdooien.


In stappen de vriezer ontdooien en schoonmaken. Hoe vaak moet je de vriezer eigenlijk schoonmaken ? Sop de vriezer met een doek en een allesreiniger met een neutrale geur. Maak de rubbers zorgvuldig schoon,. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Vriezers. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Betaal nooit meer teveel. Ontdek de Vriezers van jouw favoriete merken.

Bezorgd wanneer jij wilt! Maar het valt eigenlijk best wel mee. Met dit stappenlan pak je het slim aan! Vooral in de zomer ontstaat er sneller overtollig ijs in je vriezer , waardoor deze minder goed koelt. Je vriezer ontdooien is de beste oplossing.


Vandaag wilde ik mijn vriezer dicht doen toen ik bemerkte dat deze ws al even niet goed dicht was want de hele vriezer zat onder het ijs en kon niet goed meer dicht. Het schoonmaken van een vriezer is een gemakkelijke klus. Maar weet je dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn?


Eens in de zoveel tijd moet je je viezer ontdooien en schoonmaken. Wanneer je dit lange tijd niet doet hoopt het ijs zich op en kan op een gegeven moment het deurtje. Koelkast schoonmaken , hoe doe je dat het handigst?


De HuishoudCoach vertelt je hoe je jouw koelkast schoonmaken kan in simpele stappen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.