maandag 30 november 2020

Waring staafmixer

XXL Korting - Alles op Voorraad! Op zoek naar een goede staafmixer ? Ga naar de testresultaten en kies de beste! Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen.

Zware 650W uitwisselbare mixer. Zeer snel en handig staven te wisselen. Comfortabel handvat voorzien van rubber voor de juiste grip.


Waring , algemeen bekend door de invoering van de eerste mixer in Amerika, is een van de toonaangevende fabrikanten van professionele horeca apparatuur. Met deze professionele staafmixer van Waring kunt u al het zware werk in de keuken aan. Simpel en snel online kopen bij HorecaRama.


De Waring Heavy Duty Big Stix staafmixer is zeer krachtig, betrouwbaar en robuust en het ideale, tijdbesparende apparaat voor elke professionele keuken. Jij bepaalt hoe je betaalt!

Aanbevolen door Koninklijke Horeca Nederland! Alle staafmixers vind je op beslist. Bestel snel jouw keukenmachines. Staafmixers van alle merken op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Van Hattem Horeca BV biedt een zeer ruim assortiment horeca en grootkeuken apparatuur aan tegen normale prijzen. Naast deze overzichtelijke en gebruiksvriendeli. Deze staafmixer van Waring heeft een staaf met een lengte van cm. Het is bedoeld voor het middelzware werk in de horeca.


De motor kan op twee standen worden. Essentieel voor de kleinere commerciële keukens, massa-productie van sauzen, soepen, beslagen en puree. Deze krachtige en betrouwbare, semi-professionele Quik Stix Plus staafmixer van Waring is een veelzijdig en praktisch apparaat. Hij pureert, mixt, klopt en mengt. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


Deze compacte en professionele Waring barblender PB25EX is van uitstekende kwaliteit en vergruist snel en eenvoudig ijs en pureert eenvoudig fruit, groenten en andere. Maak met gemak en snelheid je eigen smoothies, sappen, soepen, milkshakes.

Waring staafmixers en blenders zijn compact, eenvoudig in gebruik, efficiënt en krachtig. Bezorgd wanneer jij wilt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.