vrijdag 13 november 2020

Verticale stomer

Thuisgebruik, professioneel gebruik, hogedruk stoom, een bereik vanaf 29. Het nieuwe model S-Valet is Made in France! Hij beschikt over de nieuwe slang.


Verticaal en horizontaal stomen voor betere resultaten. Verticale kledingstomer – ontkreuken met behulp van stoom. De kledingstomer is al sinds lange tijd dé oplossing voor professionals in de mode en de haute couture.

Nooit meer strijken of naar de stomerij! Met deze krachtige Kledingstomer makkelijk je kleding kreukvrij maken en opfrissen. De unitekno 555me verticale stomer is voorzien van een 2liter hogedruk ketel. Waardoor u met gemak anderhalf uur achter elkaar kunt stomen. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Had veel online filmpjes gekeken en kwam uiteindelijk op deze stomer uit. Ik zou niet meer terug willen.


Hoef helemaal geen kracht te zetten.

Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. Je kunt de handheld stomer dan verticaal en horizontaal gebruiken om je kleding op te frissen. Met een paar tips stoom je je kleding met gemak. Snelle kalkverwijdering om kalk uit uw stomer te verwijderen.


Met deze verticale kledingstomer maak je kreukels eenvoudig gla. Nu zijn deze stomers verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De SteamOne Unilys is een verticale kledingstomer waarmee je je kleren heel eenvoudig ontkreukt en. Supersnel opgewarmd en klaar voor gebruik deze verticale kledingstomer van H. Je gebruikt de handstomer zowel horizontaal als verticaal. Deze stomer is fantastisch voor het rechtstreeks verwijderen van kreukels uit.


SteamOne schreef geschiedenis toen het in Frankrijk gevestigde bedrijf als eerste producent in Europa een verticale stomer op de Europese markt bracht. Inhoud watertank: 2ml. Aansluiting(en) Netstroom.


Get without the ads.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.