dinsdag 17 november 2020

Verkleurende mok

De mok verandert haar print door het inschenken van een warme drank. Bestel nu de welbekende magische mok met een eigen opdruk. Mok bedrukken warmte, dat is de benaming voor deze prachtige van kleur veranderende mok.


De mok is zwart, maar zodra er koffie, thee of een andere warme drank in wordt geschonken komt de opdruk te voorschijn! Is de koffie of thee op dan wordt de mok weer zwart.

Pixel hart mok (Warmte verkleurend). Schenk jouw favoriete hete drank in deze pixel hart mok en zie hoe deze veranderd in een mooi rood hart. Als je drankje afkoelt veranderd deze weer terug in een zwart hart.


Aurora Borealis Sand Art. Woodlands Moving Picture Diorama $64. Kikkerland The Woodlands Moving Picture Diorama See more.


Bij voorkeur drink je jouw favoriete opkikker natuurlijk uit een royale mok die fijn in de hand ligt.

Ontwerp je eigen mok met de leukste foto en tekst! How popular is Allesinwonderland? Get traffic statistics, rank by category and country, engagement metrics and demographics for Allesinwonderland at Alexa. Eenhoorn Warmte Verkleurende Mok hier verkrijgbaar op Zavvi.


Jouw ontwerp verschijnt nadat je de mok vult met hete drank. Magische mokken Geef nu één van de meest bijzondere mokken aan iemand cadeau, de welbekende magische mok. Deze mok verandert van kleur zodra er een warme vloeistof in gaat, bijvoorbeeld koffie of thee. Wat een knettergoed idee!


Enzo demonstreert hoe de nieuwe magische Knolpower mok werkt. In het begin is het nog een gewone donkerblauwe beker. Roggebrood met kaas en een mok karnemelk. Ik blijf bij een van de ramen treuzelen.


De zon verblindt, maar ik wil staren naar de terril boven het landschap. Heb jij er ook schoon genoeg van de vele op een gegeven moment lelijke verkleurende niets doende. Laat uw eigen afbeelding of logo op de mok printen.

Gepost door Sandra op donderdag, september 2. We liepen tussen de verkleurende bomen,. Search the history of over 3billion web pages on the Internet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.