maandag 23 november 2020

Trimsalon dordrecht

Compare rail, bus and flight tickets in one search. Find the best way to travel! Boek uw Hotel in Dordrecht online. Reserveer online, laagste prijzen.


Hondenverzorgingssalon Piekfijn is de trimsalon waar hond en eigenaar centraal staan.

Verzorging op maat is ons motto. Iedere hond en iedere klant is immers anders. Een goede vachtverzorging is erg belangrijk! We hebben jarenlange ervaring met trimmen. Uw huisdier is dus in goede handen bij.


Dierenspeciaalzaak in Dordrecht. Bij iedere behandeling wordt er in overleg met de eigenaar besproken welke behandeling er plaats gaat vinden.

Hiervoor wordt er gekeken naar de: algemene conditie en. Uw (langhaar) kat in de klit? In de volledig ingerichte Kattentrimsalon in Wijngaarden, nabij Dordrecht , is uw kat van harte welkom. Trimsalon in Nieuw Dordrecht.


Alle tarieven zijn gebaseerd op een vanaf prijs, het werkelijke tarief word bij aanvang besproken ivm de vacht en grootte van de hond. Wanneer u er voor kiest om uw hond voor een trimbehandeling bij trimsalon Marjo Line te brengen kunt u ervan uitgaan dat ik uw hond. Voor annuleringen, gelieve binnen uur afmelden via e-mail. Wij vragen u uw hond eerst goed thuis uit te laten.


Voor de verzorging heb ik in Wijngaarden (Tolsteeg 1B), nabij Dordrecht , een volledig ingerichte trimsalon. Deze is speciaal voor katten,. Welkom bij Doodledidoo, Labradoodle specialist in Dordrecht. Toen Didi bij ons kwam wonen leek het me leuk om haar zelf te leren verzorgen en in model te knippen.


Ja bij hondentrimsalon In-Model in Dordrecht en Wernhout. Maak nu een afspraak en profiteer van onze kennismakingsaanbieding. En Munyi gaat heel stoer naar binnen wat hij bij de andere trimsalon echt niet meer deed.

Wij delen al meer dan jaar onze passie voor het verzorgen van honden. Alle VVTN erkende trimsalons en overige trimsalons van nederland vindt je eenvoudig per provincie terug op hondentrimsalon. Zoek op de naam, postcode of plaats om. ABHB: de vakorganisatie voor trimsalons. Nederland die zijn aangesloten.


Als u deze site gebruikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Is het altijd al uw wens geweest om uw eigen trimsalon te hebben?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.