dinsdag 17 november 2020

Tomado snelkookpan rubber ring

Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Beslist de laagste prijzen. CookCo: dé Online kookwinkel van Nederland. Bestel voor 22u morgen in huis! Info over tomado snelkookpan rubber ring.


Resultaten van zoekmachines!

Merk: Tefal: Geschikt voor:. Pandser EPDM rubber stroken UV-bestendig 400mm x 20m x 5mm m2. Tomado : Geschikt voor: cm. Rubber membraam snelkookpan Vitavit Magic Blue.


Dekselring O- ring snelkookpan 3-5-liter diameter 22. Ik ben op zoek naar een nieuwe ring ,de mijne is verouderd en komt niet meer op druk,de oude ring is groen gekleurd. Werkt uw snelkookpan niet meer naar behoren? Toevoegen aan winkelwagen.


Shop de laatste trends online.

Gratis verzending vanaf €30! Tot 1dagen inruilgarantie. Diverse stijlen en kleuren. Vervang als de originele. De Leukste Kookwinkel van de Benelux. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Snelkookpannen en hogedrukpannen bestel je nu online bij Kookpunt. Hij is dus zeker jaar oud en nu pas heb ik de rubber ring die het deksel afsluit vervangen. Diameter van de pan cm.


Komt je snelkookpan maar niet onder druk te staan? De rubberen Fissler afdichtingsring is geschikt voor de Fissler snelkookpannen met een diameter van cm. Het serienummer van de ring is 038. Na ongeveer 4keer de snelkookpan gebruikt te hebben, of na jaar tij.


De WMF dekselring is geschikt voor de snelkookpannen uit de Perfect serie. De dekselring is te gebruiken ter vervanging van de ring die.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.