woensdag 7 oktober 2020

Tafelpoot u vorm

Keuze uit Ruim Assortiment. Jouw nieuwe favoriete tafelpoot kopen? Tafelpoot bestel je in onze webshop. Robuuste vierkanten U - vorm tafelpoot 100×1mm. Per stuk € ,-€ 16- per set (stuks).

Tafelonderstel U tafelpoot Standaard. De gebruikte stalen profielen worden in de vorm van een U gelast,. Industriële stalen U tafelpoot metalen tafelpoten goedkoop. Bij Teakea zijn de industriële eettafelpoten standaard verkrijgbaar in verschillende vormen : V-poot, X-poot, N-poot, U -poot.


Speciaal voor detailhandel, bestel uw tafelpoot online via onze. Al het hout dat BS Hout in Vorm verwerkt komt van beheerde bossen. Op deze site vindt u een groot assortiment tafelpoten, meubelpoten, RVS poten, stelpoten, tafelpootverhogers,.

In diverse merken verkrijgbaar! Dan bent u bij ons op het juiste adres. Heeft u een mooi blad gevonden maar nog geen tafelpoot ? In de vorm van olifant-slagtanden met bevestigingsflens hoogte ca. De Inspirations meubelpoot Michelle H- vorm nikkel 50mm 72cm.


De poot is geschikt als tafelpoot en gemaakt van. Een mooi alternatief voor onder een salontafel of een eettafel of misschien wel onder een werktafel. Geheel op maat voor u gemaakt. Stoere U -poot voor een eettafel in de huiskamer! De mooie industriele poten zijn gemaakt van staal.


Deze U -vormige tafelpoot is uit rvs geslepen (K320) kokerprofiel 100x40mm, de verstekhoeken zijn rondom gelast geslepen en geborsteld. De ideale stalen tafelpoot voor plaatsing in het hart van uw tafel. Deze losse tafelpoten model U zijn perfect voor het maken van een industriele eettafel. Op zoek naar tafel- en meubelpoten?


Wij hebben de grootste online collectie meubel- en tafelpoten voor u. Gratis verzending Morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.