donderdag 10 september 2020

Stomerij voorschoten

Stomerij voorschoten

Om onze kwaliteitsservice dichterbij onze klanten te brengen, beschikken wij over een tweetal dependances. De meest volledige site met ruim 66. Al meer dan jaar is er een stomerij Edmondo in de Kempenaerstraat.


Alles op stomerij en wasserij gebied kunt u op deze vestiging aanleveren. Kleine, en soms ook grote, defecten aan kleding blijken vaak nog heel goed tegen een aanvaardbare prijs hersteld te kunnen worden. Zeker bij duurdere kleding is een. De website van de hedendaagse stomerij waar u locaties, prijzen,.


Wilt u dat uw pak op maat wordt gemaakt? Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. Info over stomerij voorschoten. Resultaten van zoekmachines!


Stomerij voorschoten

Gespecialiseerd in het reinigen van losse vloerkleden, gordijnen, vaste vloerbedekking. Voorschoten , Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt. In de jaren dat wij actief zijn als klerenmaker en stomerij in Leiden hebben wij een zeer grote naamsbekendheid opgebouwd in Leiden. Hier kunt voor al uw was, stoom en verstelwerk terecht. We besparen je graag een extra bezoek aan de stomerij.


Stomerij Kan Van is gevestigd op Prins Frederiklaan 167. Daarom kun je in veel van onze winkels ook terecht met je stomerijartikelen. Meer over de stomerijservice. De Voorstraat heette voorheen de Heerenstraat en is. Alle stomerijen van Schooon textielreinigers.


Stomerij voorschoten

Tevens staat hoge kwaliteit voorop, dus u bent altijd gegarandeerd van een prachtig stukje. Hieronder ziet u een deel van onze prijzen. Uiteraard kunnen wij veel meer voor u doen dan in deze prijslijst staat weergegeven.


Al onze prijzen zijn vanaf tarieven. Een stomerij dienst geeft resultaten die je thuis nooit krijgt. Niet alle kleding vraagt om een stoombeurt, maar goed zorgen voor hen is wel essentieel. Van Leeuwen Stomerijen ’s haal- en brengservice;.


Bij wasserette – wassalon Mc Wash kunt u zowel terecht met uw kleine wasjes als uw grote wassen zoals dekbedden en. Het hotel biedt voldoende gratis parkeergelegenhei gratis WiFi, twee restaurants, een. Er zijn waarderingen met een gemiddeld cijfer van geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.