vrijdag 4 september 2020

Soepketel 5 liter

XXL Korting - va 24uur Levertijd! Aanbevolen door Koninklijke Horeca Nederland! Voor 23:besteld = Morgen in huis! Wij leveren snel de juiste soepketel.


Welke maat u kiest, is volledig afhankelijk van het soort gebruik. Soepketel liter of liter ?

Particulieren bestellen in de regel de aanbieding soepketel , puur. Vind soepketel liter op Marktplaats. Serveer uw soep op een braderie, markt of buffet met deze prachtige soepketel. Uitermate geschikt voor gebruik op zelfbedienings-buffetten. Ook uitermate geschikt voor het warmhouden van sauzen, kerriespijzen, hotdogs, sateh, etc.


Elektrische Soeppan met een inhoud van Liter. Deze soepketel heeft een draai. Soep ketel voor het serveren van soep bij een buffet met een capaciteit van 8. De Maxima soepketel is een professionele soepketel waarin u maximaal liter soep kunt warm houden.

Voor 17:uur bestel morgen in huis. Voor een soepketel van liter of een soepketel van liter , bent u bij ons aan het juiste adres. Bartscher Club - liter - zwart. Ons advies voor een liter soepketel.


Erg prettige ketel waar een hoop soep in warm gehouden kan worden en dat voor deze fantastische prijs! Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen min. Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! Bekijk hier ons professionele soepketels. Ook showroom Levertijd vanaf uur - korting!


Caterchef soepketel chroom 5. Simpel en snel online kopen bij HorecaRama. Heuvel Horeca is de horecaleverancier pur sang. Van koffieautomaten tot keukenbenodigdheden. Levertijd: - Werkdagen. In onze webshop heeft u de keuze.


Beschikbaarheid: Op voorraad. Ga verder met winkelen Bestellen. Horeca Hotpot en soepketel bestel je eenvoudig online bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.