dinsdag 25 augustus 2020

Wijnrek met dienblad

Nieuwe inrichtingsideeën met OTTO. Eenvoudig online bestellen: OTTO! Laat je inspireren door OTTO. De mooiste woontrends en -stijlen! Wijnrekken, alle soorten en maten.


Modern, rustiek of klassiek.

Mooie keukenkasten bij OTTO! Mooi vormgegeven buffetkasten. Vele stijlen nu bij OTTO te vinden! Grote collectie wijnrekken vind je hier! Gratis verzending vanaf € 30!


Bespaar tot wel via kiesproduct. Echt een sieraad in de kamer, dit wijnrek voor flessen met afneembaar dienblad. Handig om de ingeschonken glaasjes direct mee.

Teak wijnrek met los dienblad erop. Staat bij indoteak op voorraad en kan dus gelijk meegenomen worden. Vind wijnrek met dienblad op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Controleer de spelling van je. Het bovenblad is afneembaar en kan als dienblad gebruikt worden. Met wijnrek Pinot heeft u een meubel om zowel uw wijnen als uw wijnglazen in te bewaren. Deze wijnkast is ook in blank of rustiek teakhout verkrijgbaar.


Metalen wijnrek voor aan de wand. Door de houten bodem kunt u hier makkelijk en zonder te wiebelen. Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно!


Kastje met wijnrekken in mooi onbehandeld teakhout en van stevige kwaliteit. Voldoende flessenopbergruimte, rekken uitschuifbaar, en heeft lade. Wijnflessen rek met dienblad Decoshopppen.


Alles is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit riet. Het wijnrek wordt standaard met tekst gelever wenst u geen tekst dan kunt u dit.

Domus Naturalis : mooie houten wijnrekken voor elk aantal flessen. Dienblad met theedoos vaks hout Vanaf € 15. Geschikt voor elke woning, winkel en restaurant.


Met een speciale behandeling, in een kleurtje of een model wijnrek die hieronder nog niet staat. Zelf een wijnrek maken – met de stap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.