donderdag 20 augustus 2020

Voorraadpot met klemdeksel

Van toiletbril tot douchegordijn. Bestel het online bij Xenos! Geef je creativiteit de vrije loop. Grote collectie voorraadpotten hier! Voorraadpotten tegen de laagste prijzen.

Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно! Berg je pasta, rijst of suiker prachtig op in deze Fido voorraadpot met klemdeksel. Leuk je keuken op met deze Fido- voorraadpot.


De pot heeft een inhoud van liter, dus je kunt hem gebruiken voor. Deze voorraadbokaal met klemdeksel uit de Universal collectie van Kilner vormt een elegante oplossing voor. Prijs: (korting ) In deze voorraadpot kun je allerlei voedingsmiddelen luchtdicht bewaren. Ideaal voor het bewaren van droge voeding.


Handige voorraadpot of weckpot met een schroefdeksel.

In de maat liter is dit een veelgebruikte glazen pot. Glazen voorraadpot met klemdeksel en rubberring. Product details Ga naar de shop. Kleurrijke vooraadpot Deze voorraadpot heeft met een inhoud van een liter voldoende ruimte voor het bewaren van koekjes, pasta, thee of specerijen. Bormioli Rocco Fido weckpot - 5ml.


Ik heb er in totaal (van de allergrootste heb ik er maar staat op de foto). De conditie is gebruikt, niet beschadigd. Gebaseerd op de ouderwetse toonbankpot.


Kan zowel rechtop als schuin op één zijkant. Hallo, Ik ben van plan te gaan oefenen met wecken van voedsel en me nog een beetje aan het inlezen. Ik zie verschillende weckpotten en methodes. Mooie keramische voorraadpot versierd met Amsterdamse grachten scènes. Deze pot is heel geschikt voor het bewaren van stroopwafels of drop.


Koffiebonen of losse thee bewaar je het best in een voorraadpot. Rond glazen weckpotje met klemdeksel. IKEA - FÖRTROLIG, Pot met deksel, set van De klemdeksel maakt de pot aromadicht, zodat het voedsel langer vers blijft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.