woensdag 26 augustus 2020

Smoothie invriezen

Bespaar tot wel via kiesproduct. Dus zoek je een lekker recept uit, koopt de ingrediënten en volgt de instructie keurig op. Bewaren in de koelkast kan ook voor een dag.


U kunt de smoothie ook invriezen. Het maken van smoothies is fantastisch!

Tenminste, als je het op de juiste manier doet, zal je lichaam zich begeven naar een nieuwe wereld met ontzettend veel. Ik krijg veel leuke vragen over mijn smoothies en shakes. Kun je een vers gemaakte smoothie ook invriezen of alleen de ingredienten voor de smoothie ? Ik zou het persoonlijk invriezen in bpa vrije plastic flesjes waar je ook moedermelk in kan invriezen dan, maar dus wel al als smoothie ,. Om bananen altijd bij de hand te hebben kun je bananen invriezen , ideaal voor smoothies en bananenijs.


Een banaan invriezen doe je zo! Door deze vruchtjes in te vriezen ben je ook in de winter smoothie ready!

Invriezen stopt de vermenigivuldiging van bacteriën in. Snelle frisse aardbeien smoothie die wat weg heeft van zo`n dikke bevroren milkshake. Ik maak ze een week van tevoren met fruit van de markt en vries ze daarna in. Smoothies zijn heerlijk,.


Nu lees ik net dat je groene smoothies beter niet kunt invriezen wegens het verloren. Ze zijn super gezond én lekker: groene spinazie smoothies. Helaas is verse spinazie bijna alleen maar verkrijgbaar in grote porties en ben je meestal geneigd.


Ontdek dan mijn stappenplan voor het invriezen van smoothies ! In dit artikel vertellen we je meer over hoe je het beste fruit kunt invriezen. Fruit invriezen is super simpel maar het voorkomt dat je weggooit. De vruchten kun je eventueel ook invriezen voor gebruik, zo wordt de smoothie wat dikker en blijft hij langer koel. Maak dit makkelijk, lekker avocado banaan smoothie : niet alleen heerlijk vullend voor ontbijt of tussendoortje maar na invriezen net zo lekker als roomijs zonder.


Veel fruit kun je invriezen , soms in stukjes en soms in zijn geheel. Handig om op een later moment te gebruiken. Voor het invriezen kun je ijsblokjesbakjes gebruiken.

Gebruik de Shakebekers die ook in de fitness worden gebruikt. Wil jij dagelijks voldoende vitaminen en mineralen binnen krijgen, maar lukt dit niet altijd? Probeer dan eens een lekkere fruit smoothie ! Hoe kan je best rijpe banaan invriezen , zodat je die dan later kan gebruiken om bananen-roomijs, lekkere smoothies of andere gezonde lekkernijen te maken? Lees verder FAQ : smoothies. Kan je een gemaakte smoothie (met spinazie) ook invriezen ? Moet je alle groenten nog wassen en snijden?


De groene smoothie ziet er op het eerste gezicht niet heel lekker uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.