maandag 20 juli 2020

Scharnieren schoonmaken

Kwaliteit voor de beste prijs! Bespaar tot wel via kiesproduct. De grootste collectie kastpoten online! Kastonderdelen tegen lage prijzen.


Ik ben bezig alle oude deuren van mijn oude woning te renoveren.

Alle scharnieren zitten vol met verf. Toiletbril schoonmaken , wij leggen het snel en eenvoudig uit. In een stappenplan bent u binnen minuten klaar! Pas op bij het smeren van sloten en scharnieren.


De enige methode is toch vrijwel alleen maar de scharnieren verwijderen, schoonmaken en weer terugplaatsen. Alles wat je ter plekke doet zal mechanisch moeten. Deuren schoonmaken , hoe doe je dat?


Moet u iets schoonmaken met benzine, dan kunt u het ontstaan van ‘vlekkenranden’ verminderen door dit werkje te doen in de zon.

Met dit ene doekje kun je nu het hele toilet schoonmaken. Het geregeld schoonmaken van je koelkast is erg belangrijk. Je voorkomt niet alleen nare geurtjes, maar bespaart ook energie. Hier lees je hoe je dit aanpakt.


Afvoer koelkast schoonmaken. Ligt er water onderin de koelkast? Dit wordt vaak veroorzaakt door een verstopt afvoergaatje achterin de koelkast. Scharnieren en sloten moeten worden geolied om roesten te voorkomen. Het onderhoud van de scharnieren bestaat uit het uitnemen van de scharnierpennen en deze lichtjes insmeren met een zuurvrije vaseline.


Als er in moeilijke hoekjes verf blijft zitten, kun je dit met een tandenborstel schoonmaken of zelfs met een naald eruit peuteren. En als laatst kan het beslag worden schoongemaakt door gebruik te maken van anti-aanslag schoonmaakmiddel dat meteen al het vuil verwijderd. Schoonhoud heeft een grote voorraad met scharnieren , ventilatieroosters, handgreepjes, sloten,. Laat Schoonhoud uw appartementencomplex schoonmaken ! Groot assortiment direct op voorraad. Bestel nu online of kom langs in één van onze winkels.


Zo vb tegen het scharnier aan,.

Jaaa een tijd geleden ontdekte ik dat ook, had het nog nooit schoongemaakt , daar kom je gewoon niet bij als de vaatwasser dicht is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.