vrijdag 8 mei 2020

Plastic graveren

Top Graveren voor bedrijven. Bezoek de showroom voor een demo! Bekijk De Beste Aanbieding! Altijd De Laagste Prijzen. KUNSTSTOF GRAVEREN Er zijn verschillende soorten kunststoffen waarin wij graveren en frezen met onze graveer machines.


Meestal is het een kunststof met 2-lagen.

Gravure’bewerkt bordjes en plaatjes in grote aantallen en biedt een korte levertijd. Uitsnijden en uitfrezen van trafo symbolen. Kunststof graveren of snijden ? Wij garanderen de allerhoogste kwaliteit tegen de super lage prijzen ! Rovekamp schrijft: We hebben het naambord in goede orde ontvangen en we vinden hem erg mooi. Wij kunnen vrijwel ieder materiaal graveren tot Aformaat. Van plastic tot metaal, van glaswerk tot sieraa van stukproductie tot tienduizenden stuks!


Maar wat bedoelen we daar eigenlijk mee?

Nagenoeg alle materialen voor u op voorraad en voor u te verwerken in iedere door u. Kijkt u gerust eens naar onze producten, want bijna alles is. Hierdoor is het mogelijk om hout, glas en plastic maar ook karton en leer te graveren. Wat er precies allemaal mogelijk is zullen wij hieronder uitleggen. Gegraveerde plastic borden zijn een voordelig en mooi alternatief voor borden binnens- en buitenshuis. Graveer - en Lasertechniek voor het bedrijfsleven.


PromoCups is gespecialiseerd in het bedrukken van hard plastic glazen en plastic bierpullen in verschillende uitvoeringen. Graveren met laser op glas, rvs, metaal, glazen of hout: Bij Spullengraveren bent u aan het juiste adres! Plastic bierpullen kopen? De mogelijkheden zijn eindeloos als het om glazen bedrukken of graveren glazen gaat.


Geen café, restaurant of kantine kan zonder: een flinke hoeveelheid glazen. Het wordt voor talloze toepassingen gebruikt omdat het enorm flexibel materiaal is. BRM Lasers biedt de oplossing met verschillende Laser Machines. Ontdek onze mogelijkheden! Compacte en lichtgewichte graveerpen om eenvoudig alledaagse objecten te.


Lasersnijden en graveren binnen handbereik. Laserbeest is dé creatieve fabriek waar u uw idee kunt omzetten in een lasergesneden product.

Bij ons ben je aan het juiste adres !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.