woensdag 12 februari 2020

Plastic beker dispenser

Makkelijker wordt het niet! Bestel nu wegwerpbekers voor uw horeca. Op zoek naar take away schalen? XXL Korting - va 24uur Levertijd! Aanbevolen door Koninklijke Horeca Nederland!


Beker bestel je in onze webshop.

In diverse merken verkrijgbaar! Breed en diep assortiment afvalkeppen, uitklopbakken, bekerdispensers, afval doorvoeren en organizers! De houder is doorzichtig, net als dit type. Direct vanuit voorraad leverbaar.


Handige dispensers voor aan de muur om een beker per keer te doseren. Van stevig en robuust RVS voor verschillende maten. Groot assortiment, direct uit voorraad leverbare, dispensers tegen gunstige prijzen.


Paardekooper Verpakkingen B. Vergelijkbare zoekopdrachten voor beker dispenser.

Een beker dispenser koop je online bij XXLhoreca. Werken en eten gaat beter in een geordende en opgeruimde kantine, keuken of bar. Hier op beker - dispenser. Gratis verzending vanaf € 30! Dispenser voor plastic bekers , aan de muur te bevestigen.


Wit, met transparante body. Hygiënisch verantwoord bewaren direct in nabijheid van de behandelplaats. Handig te bedienen met druk op de knop. Geschikt voor 1bekers. Disposables voor een geslaagd feest!


Plastic bord 22cm doos=100st. Koop direct bij de specialist. Kopen op rekening, snelle levering en een uitstekende klantenservice. Wij hebben voor ieder moment de juiste plastic of kartonnen bekers.


Ons bedrijf gaat ook meedoen aan en plastic bekers recyclen. Deze dispenser is verkrijgbaar in het wit en grijs. Er zijn zowel plastic als aluminium dispensers verkrijgbaar en ook de kleur is te kiezen.


De meerderheid van de dispensers is zwart, wit of grijs.

Transparante beker voor conferenties of voor gebruik met water dispensers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.