woensdag 5 februari 2020

Meubelknopjes porselein

Kwaliteit voor de beste prijs! Gratis verzending vanaf € 30! RVS, smeedijzer of messing. In combinatie met mooie finishes, zijn ze sterk,. Porseleinen roze kastknop.


Mooie porseleinen meubelknop met brocante uitraling.

Messing paddenstoel knoppen. Bekijk ons aanbod en vergaapt u zich aan de vele mogelijkheden. De meubelknoppen voor uw nieuwe. Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder.


Open uw lade of kast met een subtiele meubelknop. Geef jouw meubels een make-over met de meubelknopjes van Xenos. Van retro meubelknoppen tot eenvoudige kastknoppen.

Webshop voor deurbeslag, porseleinen en glazen Deurknoppen, kastknoppen ladeknopjes, deurkrukken, keukengrepen en kapstokhaken met groot assortiment. Handgrepen en knoppen zijn klein maar hebben een grote impact voor de afwerking en uitstraling van je keuken. Daarnaast zijn er in porselein veel mogelijkheden.


Kies uit ons ruime aanbod de knoppen of. Voor een volledige werking van de website plaatsen wij cookies op uw computer. Witte knop van porselein met een prachtig roze schets hartje. Knoppen van kunststof en acryl. Meubelknop voor lades en kasten.


Eenvoudig online bestellen. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. In allerlei kleurtjes en met verschillende printjes.


In de webwinkel van smeedijzerenbeslag vindt u ruim honderd verschillende meubelknopjes van porselein , ook. Sfeervolle en goedkope woondecoratie bestel je eenvoudig online op Xenos. Ga voor ornamenten, meubelknopjes , stolpen en andere woonspulletjes. Alle soorten meubelbeslag: handgrepen, scharnieren en plankdragers.


Ook schuifdeurrails, kastsloten en steigerbuis.

Check nu ons assortiment online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.