dinsdag 4 februari 2020

Messen foedraal

Een messenmap of messenfoedraal is ideaal voor het vervoeren van uw messen. Of u nu naar de kookclub gaat of naar uw koksopleiding, met een foedraal kunt u uw messen. Gratis verzending Thuiswinkel Waarborg Winnaar ABN AMRO. Hier vind je alle accessoires voor messen en multitools.


Diverse soorten holsters, bitsetjes en artikelen voor het onderhouden van je mes of multitool.

Mocht er tijdens de vakantiesluiting iets voordoen met uw machine, of bent u. Op zoek naar Global Foedraal voor messen ? Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Bezoek onze winkel in Roosendaal of bestel veilig.


U kan een artikel zoeken via de zoekfunctie bovenaan deze pagina, waar u kan zoeken op naam, kleur, omschrijving,. Ook kan u via de verschillende categorieën. Chroma Type3Design By F.

Snelle levertijden en eigen technische dienst! De perfecte oplossing als je je messen veilig wil. Stevig messenfoedraal voor het veilig opbergen en vervoeren van uw waardevolle Global messen. Messenfoedraal voor messen en wetsteen. Kai Shun messenfoedraal XL: Grote en heel stevig uitgevoerde messentas van Kai.


Koksmesexpert is dé koksmessenwinkel voor hobbyisten en koks. Ook voor scholen, kookclubs en bedrijven uw vlijmscherpe partner. Sabatier koksmessen, messenblokken, santokumessen, messensets en meer! Betrouwbare online groothandel voor de Horeca.


U koopt eenvoudig en snel artikelen zoals de Sabatier 7-delige messenset en foedraal online. Het messenfoedraal van Global is geschikt voor negen Global messen. Het softcover foedraal is gemaakt van hoogwaardig kunststof waardoor hij makkelijk en compact is.


De complete collectie Global messen online. Robuust messenfoedraal van Chef Works, gemaakt van Cordura nylon. Ideaal voor transport en opslag van messen.


Met compartimenten voor messen en extra vakken voor.

Uw partner voor professionele keukeninrichting en apparatuur. Messenmappen en foudralen zijn de veiligste manier om je messen te vervoeren en bij je te dragen in de horeca. Wij hebben diverse soorten in onze collectie. Softcover messenfoedraal met klittenband sluiting, geschikt voor Global messen. Online horeca apparatuur, koelingen, meubilair en rvs!


Vast assortiment, vaste lage prijzen, tot jaar garantie! Direct uit voorraad en snelle levering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.