vrijdag 31 januari 2020

Midgetgolf rotterdam

Bespaar tot op uw reservering! Boek uw Hotel in Rotterdam online. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Kom een gezellig potje midgetgolfen op de 18-holesbaan van Midget Golfbaan Parkhaven, midden in het bruisende Rotterdam , naast het Park en bij de Euromast.


Welkom in Rotterdam - De Kuip. Ontdek de magische wereld van glow in the dark minigolf, indoor midgetgolf onder fluorescerende black lights. Restaurant De Zwarte Zwaan vormt het bruisend hart van een serie attracties aan de Parkhaven in Rotterdam. Gastvrijheid staat bij ons centraal. Hollywood Café de Kuip is meer dan een plek voor een hapje en drankje.


Speel een potje Glowgolf en ontmoet filmsterren.

Speel midgetgolf op een unieke locatie: naast het schitterende Park en aan de voet van de Euromast in Rotterdam. Combineer een rondje midgetgolfen bij de Midgetgolfbaan met de Pannenkoekenboot en sluit een spel af met een boottocht en pannenkoeken eten. Midgetgolf Rotterdam , de leukste baan om te midgetgolfen is Midgetgolfbaan Parkhaven nabij de Euromast. De enige Midgetgolf van Rotterdam vind je gewoon naast Splashtours aan de parkhaven. Sla je slag en combineer beide attracties op een dag.


Je daalt af in het ruim van een schip en je waant je in een onderzeeër. Het doel van het spel is punten verzamelen door middel van het “afschieten” van zoveel. Speel glowgolf in 3D bij GlowGolf Capelle aan den IJssel in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje.


Sightseeing Rotterdam is een 7-talig audio guided sightseeing tour. Met onze bus rij je langs de hoogtepunten en belangrijkste bezienswaardigheden in Rotterdam. Info over indoor midgetgolf rotterdam. Resultaten van zoekmachines! Bekijk Rotterdam vanaf de Euromast en met de Pannenkoekenboot vanaf het water.


Bestel gemakkelijk combinatietickets met extra korting online! Een escape room voor echte thrillseekers en brainiacs. Bij Escaping Rotterdam kun je vanaf personen de escape room spelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.