vrijdag 31 januari 2020

Melamine borden horeca

Divers aanbod aan kwalitatieve horeca borden. VEGA heeft een groot aanbod! Op zoek naar glazen borden? Ontdek VEGA´s ruime assortiment.


Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.

Betaal nooit meer teveel. Met recht horeca -proof, dus. Bovendien staat melamine keukengerei er om bekend krasvrij en breukvast te zijn. Dus mocht uw personeel per ongeluk een bord of kom. Melamine servies: bordjes, schaaltjes en meer!


Bij XXLhoreca vindt u melamine servies zoals melamine borden en schalen, alsmede fraaie vierkante melamine saladeschalen. Horeca porselein met logo. Bekijk en bestel direct online!

Dit servies is heel geschikt voor gebruik in de horeca omdat het praktisch onbreekbaar is en slijtvast. Gratis verzending vanaf €30! Op deze pagina vindt u een overzicht van de vierkante en rechthoekige melamine borden van Truyts melamine met prijzen en afbeeldingen. Kristallon melamine bord met smalle rand 15cm.


Rexinter melamine bordje kattenleven Prachtig geschilderd bordje van stevig. Zeer geschikt voor horeca gebruik of catering. Vind melamine borden op Marktplaats. Vele aanbiedingen bij bol.


Ronde Borden In uw horeca bedrijf zijn ronde borden waarschijnlijk de ruggengraat van de uitstraling die u wilt. En hoewel de meeste van uw gasten zich waarschijnlijk. Dé leverancier van alle horeca servies, horeca benodigdheden en horeca glazen. Voordeligste koop bij Handelgigant. Steelite is een professioneel bedrijf dat jarenlange ervaring heeft met het bieden van hoogwaardig servies voor hotels, restaurants en andere horeca gelegenheden.


Een melamine bord met een Jip en Janneke opdruk voor kinderen. Dit artikel is bestelbaar vanaf stuks. De getoonde prijs is per stuk. Ik heb de mijne uitgeroepen tot.

Monsterservice voor het juiste horeca servies. Twijfelt u uit een paar soorten borden ? Bestel dan vooraf een gratis monsterset en bekijk de borden op uw gemak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.