vrijdag 13 december 2019

Spijkerstof schort

Bekijk het volledige assortiment. Alles om smakelijk te tafelen. Bestel nu voordelig online! Lees de specials in ons magazine. Ontwerp je schort online met je eigen design, foto of tekst tegen een topprijs!


Vind jouw schort in onze unieke collectie.

Voor 23:bestel is morgen thuis! Schorten of sloven van spijkerstof zijn weer helemaal terug, ook in de horeca. Wij leveren denim schorten en sloven waaronder een modieus denim overhemd kan worden. Spijkerstof schorten of denim halterschorten vind je bij 101schortbedrukken. Onze spijkerstofschorten zijn zeer geschikt om te bedrukken of borduren.


Goede kwaliteit katoenen denim spijkerstof schorten en sloven voor horeca werk kantine etc. Wat u niet ziet is uniek en maken. Een stoer schort van spijkerstof.

Vandaag bestellen over twee dagen bezorgd. Denimschort met bedrukking dagen levertijd. Sigro is specialist in schorten en sloven.


Daarnaast hebben wij een breed assortiment aan bedrijfskleding, werkkleding en horecakleding. Promo Concept is dé totaal leverancier voor kleding in de horeca. Vooral ons assortiment schorten is enorm. Deze kunnen wij bedrukken of laseren met uw logo. Met dit denim keukenschort van Xenos blijft je kleding netjes schoon tijdens het koken.


Het schort is in maat verstelbaar. Spijkerschorten en sloven zijn van een echte spijkerstof gemaakt, verkrijgbaar in zwart en blauw. Deze producten hebben originele en bijzondere details.


Schort 75x100cm Chaud Devant in antraciet satijnstreep met verstelbare halsband. Hou je kleren schoon tijdens het koken met een van onze praktische, duurzame en voordelige schorten. Bij ons kan je keuzen uit vele dessins en kleuren. Groot assortiment horecakleding, betaalbaar en snel leverbaar.


Bedrukking of borduring in onze eigen borduurdstudio. De leren schorten van WITLOFT zijn gemaakt van hoogwaardig leer. Handgemaakt en uniek, van bedrijfskleding tot BBQ schort voor man, vrouw en kind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.