dinsdag 12 november 2019

Lunchbox met bestek

Verfraaien van uw huis met bestek. Ruim assortiment online bestellen! Vind de nieuwste collectie. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel eenvoudig en snel online!


De Curver lunch box van lunchgo voorzien van bestek en is uitstekend voor gebruik onderweg.

Een leuke drinkfles met een handige drinktuit, een drinkbus met een rietje, een praktische lunchbox met een vrolijke print en een handig bestek allemaal voor kinderen. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor broodtrommels aanbied. Een lunchbox van kunststof met een deksel met print en een bestekvakje.


Inclusief een lepel en een vork van kunststof met een print. Met deze lunchbox neem je alles eenvoudig mee. Hij is zelfs voorzien van bestek. Deze supergave broodtrommel is.


Zorg dat je kindje de dag goed doorkomt met genoeg eten.

Het bakje is verdeeld in twee. De lunchbox heeft een groot en klein vak. Lunchbox van alle merken op beslist. Handige tweevaks lunchbox met bestek in de deksel. Laat door Relatiegeschenken.


Summit lunchbox My BentoNeem jouw favoriete lunch mee in deze lunchbox met bestek van Summit. Gratis en snelle levering. De nieuwe HEMA lunchbox is verkrijgbaar in meerdere kleuren en bestaat uit verschillende vakjes, een dressingbakje, koelelement en bestek ! Shop origineel bestek , nu nóg goedkoper tijdens de zomersolden op Made. Ontdek onze unieke collectie.


Voor 23:bestel is morgen thuis! Een kunststof lunchbox met een deksel met print en een bestekvakje. Een trommel voor het brood in de kast, een lunchbox met verschillende vakjes, een saladebox met bestek of een broodtrommel met een bijpassende drinkbeker.


Bijgeleverd een 3-delig kunststof bestek met vork, lepel en mes. Neem je lunch voortaan mee in deze handige lunchbox to go. Bento Box Miko the Panda met bestek € 95.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.