maandag 11 november 2019

Lunchbox koelelement

De grootste collectie lunchbox vind je hier! Lunchbox tegen de laagste prijzen. Het grootste online winkelcentrum. Alle merken voor de laagste prijs. Meerdere aanbieders online.

Onmisbaar in de schooltas! Betaal nooit meer teveel. Inclusief mes en vork, dressing bakje en verwijderbaar inlegbakje. Vanaf nu kan je kind of jijzelf dagelijks genieten van een heerlijk frisse lunch dankzij de unieke Frozzypack lunchbox met geïntegreerd koelelement. Bij Mepal vind je de hoogste kwaliteit.


Dankzij de Frozzypack lunchbox kan je nu dagelijks genieten van een heerlijk frisse lunch. Maar zeker met salades of vleeswaren wordt het. Ik dacht met het koelelement ook het ei van Columbus te hebben uitgevonden,.

Dit product bevat een koelelement dat er voor zorgt dat de inhoud langere tijd koel en vers blijft. Eenvoudige lunchbox voor het meenemen van voorgesmeerde. Handige lunchbox om mee te nemen naar je werk.


Je eten blijft lekker koel dankzij het koelelement. De lunchbox met koelelement is een briljante uitvinden. Speciaal voor mensen die graag een salade meenemen voor de lunch.


Zo blijft de salade lang vers! In stappen een originele lunchbox ? Kies een achtergron plaatjes en teksten of upload je eigen ontwerp of foto. Gekoelde broodtrommels met los koelelement. Hou je boterhammen, beleg en andere verse waar lekker koel. Een trommel voor het brood in de kast, een lunchbox met verschillende vakjes, een saladebox met bestek of een broodtrommel met een bijpassende drinkbeker.


Een asortiment herbruikbare broodtrommels, lunchboxen, lunchzakjes voor onderweg. Vanaf nu kan je dagelijks genieten van een heerlijk frisse lunch dankzij de unieke Frozzypack lunchbox met geïntegreerd koelelement. Broodtrommel, lunchbox , lunchzakje duurzaam en leuk hergebruiken.


Zoek je een originele lunchbox , schoolbeker of drinkfles?

Deze handige lunchbox houdt je. De sleeve biedt genoeg ruimte voor een lunchbox plus koelelement. Het koelelement geeft geen condensvorming en houdt je lunch urenlang koel en vers!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.