woensdag 23 oktober 2019

Meditatie alphen aan den rijn

Ontspannend en uitdagend. Oefeningen op maat en met oog voor iedereen. Daarna volgt de meditatie ! De Stichting Inzichts Meditatie SIM heeft als doelstelling het bevorderen van de beoefening van de Vipassana of inzichtmeditatie.


De SIM heeft een open karakter, de deelname aan de activiteiten is open voor iedere geïnteresseerde. Stichting inzichts meditatie heeft uw steun hard nodig, klik hier voor meer informatie over donaties en de nieuwsbrief.

Mediteren is een prachtig geschenk, dat kan leiden tot inzichten. Je kunt hier lezen over de yogalessen die wij geven en over wat yoga voor onszelf betekent. In een vrijblijvende en open sfeer laten wij je graag kennismaken met ons in het centrum van Alphen.


Wij verzorgen voor u de catering naar wens. Er worden verschillende vormen van meditatie beoefend zoals: zit meditatie , licht meditatie , klankschaal meditatie , foto meditatie , zen meditatie en begeleide meditatie. Begeleide aandacht en meditatie oefeningen.


Alphen aan den Rijn op yogameditatiemassage. De deelnemers aan de meditatie komen één keer per maand van 10. Ons centrale punt is gebouw De Veenweiden (de Vlinder) Burg.

Ook mensen met ervaring met Vipassana- meditatie zijn welkom. Hoekman houdt dan een meditatie , en ook de kinderen. Als dit chakra goed in balans is,.


Bezigheden als meditatie werken ook goed. Meditatie : à Dieu…: Na ruim zestien jaar werkzaam te zijn geweest in Kerk en Zanen, ga ik met pensioen. Popkoor Vocalize zingt de nieuwste hits en popmuziek van deze tijd.


Toegankelijk voor iedereen! Wilt u tijdens de dienst meeluisteren dan volgt hier het linkje naar onze kerktelefoon. Graag maal klikken en even wachten. Massage alphen aan den Rijn. Op zoek naar een moment van ontspanning en rust?


Een massage is een heerlijke manier om je lichaam en geest volledig te laten ontspannen en even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. De informatie die je hier ziet wordt elk moment van de dag bijgewerkt. Of de klachten nou ontstaan zijn door sport, werken, stress of een andere overbelasting, gun uzelf deze ontspanning.


Ook staan wij bekend om de Orthomoleculaire therapie en cursussen die wij geven. Ontdek de beste restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak. Lees recensies en reserveer direct!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.