donderdag 24 oktober 2019

Massief houten keukenfronten

Met massief houten fronten voor deuren en lades kunt u bestaande of nieuwe keukens een warme en natuurlijke uitstraling geven. Vlak, met ingefreesde komgreep. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor massief hout en fineer panelen? Dan bent u bij Frans Gommans BV aan het juiste adres.


Wij leveren massief hout en.

Landelijk, Modern, Klassiek, Stoer en Robuust! Massief hout wordt het meest toegepast bij keukens met een landelijke karakter. Om te voorkomen dat deze fronten makkelijk kunnen beschadigen wordt er veelal voor.


Naast een massief houten keukenblad kunt u natuurlijk ook kiezen voor massief houten keukendeurtjes. Deze zijn kwalitatief een stuk. Unieke houten keukenfronten voor je IKEA keuken. Onze greeploze fronten vormen een natuurlijk geheel met het massieve eikenhout of vurenhout dat voor.


Betaalbaar, makkelijk te vervangen en in luxe houtsoorten en afwerkingen.

Kies voor greeploos of greeprand. MDF-platen en spaanplaat. Het meest gebruikte basis- en draagmateriaal voor keukenmeubels, afgezien natuurlijk van massief houten keukens, is spaanplaat. Houtmerk maakt universele en direct uitwisselbare massief houten keukenfronten voor Metod van Ikea of Kvik.


Naast keukenfronten leveren wij ook meubelfronten en panelen op maat. In principe kennen we uitvoeringen in houten fronten. Een massief houten keuken bestaat uit massief houten elementen van.


Kom zelf de massieve keukendeurtjes van hout en de massief houten keukenfronten bekijken. Het keukenfront is erg belangrijk voor het uiterlijk van de keuken. Daarnaast is het een stuk milieubewuster dan een massief houten keukenfront.


Het is overigens ook mogelijk een compleet houten keuken aan te schaffen. Bestel een monsterfrontje en ontvang deze als korting terug op jouw bestelling. Keukenfronten van massief hout. Fineer houten frontjes hebben een echte top laag hout.


Sinds kort hebben wij ook de zeer mooie en strak uitgevoerde greeploze massief houten keukens, in ons assortiment. Ikea staat mede bekend om haar modulaire keukenkastensysteem Metod. Metod is een betaalbare serie kasten die dient als basis voor keukens en keukeneilanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.