donderdag 24 oktober 2019

Kattentrimsalon dordrecht

Find the fastest and cheapest route for your journey in Europe. Bekijk De Beste Aanbieding! Altijd De Laagste Prijzen. Boek uw Hotel in Dordrecht online. Reserveer online, laagste prijzen.


Een kat kan het toch prima zelf?

Verzorging op maat is ons motto. Iedere hond en iedere klant is immers anders. Een goede vachtverzorging is erg belangrijk! We hebben jarenlange ervaring met trimmen.


Uw huisdier is dus in goede handen bij. Petra en Rowena hebben aan de Martin Gaus academie de bijscholingscursus tot. Piekfijn is ook de kattentrimsalon in Dordrecht voor de verzorging van uw kat.


Alle VVTN erkende trimsalons en overige trimsalons van nederland vindt je eenvoudig per provincie terug op kattentrimsalon.

Zoek op de naam, postcode of plaats om. Uw kat heeft klitten of andere vachtproblemen? Kattentrimsalon voor vachtbehandeling van uw kat.


In mijn salon en bij uitzondering aan huis, bent u van harte. Is uw kat aan een knipbeurt toe? Poezels kattenkapper is gespecialiseerd in vachtverzorging van katten en kan u hierbij helpen.


Zomer Verkoop - Tot korting! Alle tarieven zijn gebaseerd op een vanaf prijs, het werkelijke tarief word bij aanvang besproken ivm de vacht en grootte van de hond. Graag wil ik mij even aan U voorstellen! Mijn naam is Eliza van Oosten en heb inmiddels alweer jaar trimmers ervaring! Wanneer u een afspraak bij trimsalon Marjo Line maakt zal ik bij het eerste contact al vragen om wat voor ras en vacht het gaat, wat voor behandeling u wenst, of uw.


Alblasserdam, Dordrecht , Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Oud-Alblas). Ze is rustig , altijd ff lief , de hond ziet er weer piek fijn uit en. Ook voor nagels en teek verwijdering.


Trimsalon Dordrecht op Telefoonboek. Dordrecht en Zwijndrecht te filteren op plaats, afstan product, dienst en meer. Ik ben tegelijkertijd ook stage gaan.

U bent bij mij aan het juiste adres om uw hon kat, konijn of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.