maandag 14 oktober 2019

Inventum mn304c

Op zoek naar een nieuwe oven? Bekijk hier het uitgebreide aanbod! Magnetrons op Kieskeurig. Coolblue: Alles voor een glimlach. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.

Bestel de INVENTUM MN304C nu bij MediaMarkt. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Opgegeven inhoud van liter, bruikbare inhoud 1liter.


Inventum MN304C - Combi-magnetron - Wit. Maximale diameter voor bord of ovenschaal cm. Model MN304C is wit en model MN305C.

Het hele team is zeer te spreken over deze magnetron. Hiervoor gebruikte wij een. Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor 23:bestel morgen in huis. Vergelijk in 1x alle winkels!


Vrijstaande combimagnetron met grill- en ovenfunctie. En u bakt bijvoorbeeld een pizza met een lekker krokante korst. Je hebt keuze uit vijf magnetronstanden en vier combinatiestanden.


Prachtige witte 900W magnetron met grill en heteluchtoven. Voorzien van handige draai- en drukknopbediening. Inclusief digitale timer en standen. U heeft keuze uit vijf magnetronstanden en vier combinatiestanden.


Combimagnetron inventum mn 3c liter inhoud magnetronstanden snelstart en ontdooifunctie automatische kookprogrammas nederlandstalige bediening ik verkoop. Met deze stijlvolle inventum mn304c combimagnetron kunt u zowel uw maaltijden opwarmen als grillen. Doordat hij naast een magnetronfunctie ook een oven- en grillfunctie heeft, is.


Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd.

Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding. Nu in de aanbieding van € 176. Van ambachtelijk bereide ovenschotel tot kant-en-klaarmaaltij in deze combimagnetron wordt het warm en gaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.