dinsdag 22 oktober 2019

Inventum magnetron mn207s

Coolblue: Alles voor een glimlach. Betaal nooit meer teveel. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.


Erg handig: je kunt hierbij kiezen uit 8. Deze solo magnetron heeft een inhoud van liter en. Met de vermogensstanden warm je eenvoudig een gerecht op en met van de 8.

Vergelijk in 1x alle winkels! Met de combi magnetrons kun je zelfs bakken, grillen en koken. Vandaag bestellen en achteraf betalen. Voor 23:bestel morgen in huis. Magnetrons gemakkelijk thuisbezorgd.


Bestel gemakkelijk op EP. Ik ben zeer tevreden over de inventum magnetron. Meld je aan voor de nieuwsbrief en lees elke week alles over de nieuwste tests, tips en acties.

Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief zelf. Aangeboden:nieuwe inventum vrijstaande magnetron mn207s met lichte verpakkingsschade. Normaal 8- nu voor slechts 5- inclusief verzendkosten. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding.


Inventum MN207S Solo magnetron. Fraaie 800W magnetron met digitaal display en liter inhoud. Voorzien van handige draai- en drukknopbediening.


Je hebt keuze uit vijf verschillende standen. Gebruik de magnetron voor opwarmen. Prijzen vergelijk vanaf € 699. Online bestellingen worden gratis verzonden. Prijsinformatie van de shop.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. U heeft keuze uit vijf verschillende standen voor opwarmen, koken en ontdooien. Deze korting is mogelijk, omdat wij samen met fabrikanten ervaringen van echte gebruikers verzamelen.


Wil jij zo ook andere consumenten helpen bij het maken hun keuze?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.