dinsdag 8 oktober 2019

Industrie kachel

Zorg dat je er warmpjes bij zit deze winter! Kachels bestel je online bij OTTO. Warm licht met kaars en kandelaar. De grootste keuze bij OTTO! Altijd bij de tijd met OTTO.


Mooi design voor scherpe prijzen!

Praktische opbergers bij OTTO. Lekker een extra kussen op de bank. Laat je inspireren door OTTO! Vind jouw kachel in onze unieke collectie.


Als u de kachel alleen gebruikt om afval te verbranden, kan hij ook buiten onder een eenvoudig afdak geplaatst worden. De handleidingen voor installatie en gebruik van onze kachels raadplegen. Elektrische kachels voor het gebruik op bouwplaatsen, in industrie en landbouw. De snelle en eenvoudige methode voor het verwarmen.


Aparte opslag tank voor de pellets welke op elk gewenste plek rond de kachel kan worden geplaatst.

Zeer lage uitstoot van rookgassen. De elektrische kachel is uitermate geschikt voor het verwarmen van loodsen, werkplaats, garage,bouwplaatsen etc. Mede door het uitstekende sta-, draagframe waardoor. Deze eenvoudige kachels van plaatstaal zijn ideaal voor uw werkplaats, bedrijfsruimte, atelier, kelder, garage of schuur. In elke industriële omgeving een veilige keuze.


In logistieke en productieomgevingen is tracing, proces- of ruimteverwarming een factor van belang. Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet. Desgewenst installeren wij de kachel voor u en sluiten hem voor u aan op uw huidige systeem.


Installatie door geheel Nederland met meer dan eigen vakbekwame installatieteams. Een speciaal ingerichte hoek met de kachels van Dik Geurts vindt u bij Van Manen haarden en kachels. Een Dik Geurts houtkachel past altijd bij uw woning. Technische gegevens Stanley Industrie elektrische kachel 5KW: Vermogen: 5-KW Capaciteit:.


De kachels zijn standaard voorzien van een gietijzere rooster en binnen mantel, aansluiting op het rookkanaal naar achter, maar elk type is met een verticale uitlaat. Deze kachels zijn niet alleen ongelofelijk robuust,. Denk hierbij aan bijverwarming in de industrie en agrarische sector, voor de installateur,. Houtkachels en houthaarden.


Het assortiment bestaat uit vrijstaande kachels en inzethaarden in verschillende stijlen voor binnen en buiten op het terras. Lage prijzen, snelle levering. Andrews Sykes is dé specialist in verhuur van verwarming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.