dinsdag 18 juni 2019

Magnetron popcorn

Magnetrons van alle merken op beslist. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum.

Witgoed gemakkelijk online besteld en thuisbezorgd. Bestel magnetrons bij OTTO! Jij bepaalt hoe je betaalt! Barbara en de kinderen eten heel vaak popcorn. In slechts 2-minuten heb je deze gezonde snack op tafel staan.


Het had toch altijd iets speciaals, een film gaan bekijken in de cinema. Actie op een mega-groot scherm, theatrale geluidseffecten en die typische zoete geur van.

Hier uitgebreide uitleg hoe je de aller lekkerste popcorn zelf maakt! Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen. Thuis het bioscoopgevoel terwijl je naar een film kijkt? Net zo lekker en binnen minuten klaar in de.


Als je geen geld wilt uitgeven aan voorverpakte magnetron popcorn , kun je het in een bruine papieren zak doen en een hoop geld besparen. Dit is ook een goede manier. Voor popcorn uit de magnetron heb je niks bijzonders nodig. En al helemaal geen duur kant en klaar product. Is popcorn een gezond tussendoortje?


Dat hangt er van af hoe het is gemaakt en er zijn betere snacks. Betaal nooit meer teveel. Stop een handje vol mais korrels in de bak, zet hem ongeveer minuten in de magnetron en je hebt geheel je eigen popcorn gemaakt! Verwijder de plastic verpakking. Leg de zak in het midden van de magnetron volgens de instructies op de zak 2. Popcorn is een super verantwoorde snack!


Zet de magnetron aan op de maximale stand.

Nou, misschien een andere snack dan magnetron popcorn. Varieer eens met popcorn , niet uit de magnetron maar zo uit de pan. Beetje olie, wat pofmais en een smaakje toevoegen. Je bestelt snel, veilig en makkelijk je popcorn voor bijvoorbeeld thuis op de bank. Voor de luiaard is de magnetron popcorn dé uitkomst.


Even een zak in de magnetron schuiven en binnen no-time heb je een heerlijke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.