donderdag 20 juni 2019

Grote staafmixer

De grote modellen kunnen door een bijgeleverde console hun werk geheel zelfstandig doen. Verder hebben we speciaal gelet of de apparaten gemakkelijk in het gebruik zijn. Comfortabel, Ergonomisch, Hygienisch, Duurzamer, Efficienter de Robot Coupe Ultra serie. Hij is probleemloos te gebruiken, op te bergen en te reinigen dankzij de afneembare staaf.


Wil je grote hoeveelheden snijden of hakken? Dan is een foodprocessor wellicht een betere keuze.

Een mixstaaf is eenvoudig te reinigen en neemt minder ruimte in. Uw eindproduct wordt een stuk gladder en zachter in tegenstelling tot gebruik van de blender. Soms kan een staafmixer ook hakken, kloppen, ijs crushen of raspen en snijden.


Te gebruiken met de Multiquick staafmixer : MQhakmolen. Met een inhoud van 500ml hakt deze keukenvriend er gemakkelijk en snel op los. Die krijgt u bij aankoop van de staafmixer zelf, of soms kunt u ze ook los bijkopen. Mocht je geen ruimte hebben voor een foodprocessor in je keukenkastjes dan is een staafmixer een goed alternatief.


De uitvinder, Roger Perrinjaquet, wou een zo compact mogelijk toestel op de markt brengen, dat alle andere keukentoestellen zou kunnen vervangen, om meer plaats te creëren in de keuken.

Nog steeds worden de producten van bamix met veel zorg in Zwitserland gemaakt. Deze staafmixer combineert goede prestaties met een ergonomisch ontwerp. Een mes dat aan zijde geslepen is in combinatie met een vermogen van 7watt, traploos instelbare snelheden en een turbo stand kun je vele verschillende recepten bereiden. Deze keukenhulp bespaart u veel tijd en moeite en zal u helpen bij het bereiden van alle mogelijke gerechten. Staafmixer Handmixer Blender Meer.


Uw creativiteit zal grenzeloos zijn. Dit compacte keukenapparaat kan gezien worden als een complete keukenrobot. Het grote voordeel van een staafmixer ten opzichte van deze apparaten is het formaat: veel kleiner en compacter, zodat je ‘m makkelijk opbergt. Maak je bijna dagelijks verse smoothies en fruitsappen, dan is een blender met schenkkan natuurlijk wel handig.


Een staafmixer wordt voor verschillende bereidingen gebruikt. Maar wat kun je er precies mee? Zelf gezonde mayonaise maken, met een staafmixer , binnen één minuut. Wij geven je graag advies. Veel makkelijker kan het niet!


Ik laat het je zien in dit artikel, inclusief video. De staafmixer is erg geschikt voor het bereiden van grote hoeveelheden dankzij de lange de staaf (cm). De 200W motor mengt moeiteloos liter mousse, soep of pannenkoekenbeslag tot 17.


Grote inhoud (liter).

Met deze blender kan je smoothies maken voor het hele gezin! Uit de test van de Consumentenbond kwam de Magimix Le Blender Chroom als één van de stilste blenders uit de test. Deze blender is met een gewicht van bijna 6kg geen kleine jongen! Deze hollandaisesaus maak je met behulp van een staafmixer in een minuutje.


Zo maak je hollandaisesaus in één minuut. Smelt 1gram boter in een pannetje totdat het helemaal gesmolten en goed heet is, maar niet bruin. Giet de gesmolten boter in een schenkkannetje (bijvoorbeeld een maatbeker met schenktuit).


Vergelijk en koop hier uw Mixer. De mixer wordt onderscheiden van een staafmixer die een mes heeft en werkt als een blender die men in de hand houdt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.