maandag 24 juni 2019

Grote lunchtrommel

Bespaar tot wel via kiesproduct. Onmisbaar in de schooltas! Stijlvolle lunchtrommel van roestvrijstaal, inclusief mini-container van RVS. Plasticvrij en vrij van schadelijke stoffen.


Grote broodtrommel met vakjes Wil jij graag de onderdelen van je lunch scheiden?

Dan is deze broodtrommel met vakjes voor jou geschikt. Je kunt hierdoor ook gerechten. Zeer grote RVS broodtrommel, RVS lunchtrommel , RVS lunchcontainer, RVS lunchbox. Vierkante lunchtrommel van RVS.


Vind de beste selectie grote lunchtrommel fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit grote lunchtrommel voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Past gemakkelijk in je tas naast je laptop. De grote beker voor onderweg.


Een broodtrommel met naam of foto: praktisch en uniek.

Heel veel lunchtrommels voor jong en oud. Met compartimenten of juist niet. RVS Lunchtrommels bestel je eenvoudig bij Puur Mieke. Er is voor ieder wat wils.


Een asortiment herbruikbare broodtrommels, lunchboxen, lunchzakjes voor onderweg. Ben jij op zoek naar een wel heel originele broodtrommel? Broodtrommel, lunchbox, lunchzakje duurzaam en leuk hergebruiken.


Verkrijgbaar in diverse kleuren! Het XL-formaat is geschikt voor mensen met een grote eetlust die aan bammetjes niet genoeg hebben. Kijk hier voor lunchtrommel inspiratie. Goodbyn Portions On-the-Go met vakjes is ideaal voor het meenemen van je gezonde lunch. De lunchtrommel bestaat uit drie compartimenten, een vak voor bijvoorbeeld je.


Zijn de meeste lunchboxen te klein voor jouw eetlust? Deze grote lunchtrommel van ECOtanka heeft een inhoud van (!) liter. Perfect om jouw lunch, snacks en fruit.


Kies je mooiste foto en laat deze op een broodtrommel drukken.

Extra grote Bento Lunchtrommel is toegevoegd aan uw winkelwagen. Maak een eigen broodtrommel. In deze fijne grote lunchtrommel Three in one Giant van EcoLunchBox met aparte compartimenten kun je met gemak een grote gevarieerde lunch meenemen.


Handige lunchtrommels met meer vakjes. Je kan bekende merken als Yumbox, Goodbyn en de Laptop Lunchbox kopen en online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.