donderdag 16 mei 2019

Kartonnen ijsbekers

Mooie stevige ijsbekers , uit grote voorraad leverbaar. Vandaag bestelt, is altijd morgen in huis. Transparante ijsbekers van plastic of karton met een leuk kleurtje vindt. Wegwerp ijsbekers van de hoogste bio kwaliteit bij greenbox Bionatic.


Biologisch gecoate kartonnen ijsbekers en plastic ijsbekers online bij de groothandel kopen.

Kartonnen ijsbakjes bestellen? Wij bieden u vrolijk gekleurde en blanco kartonnen ijsbakjes aan van stevige kwaliteit. De ijsbakjes zijn verkrijgbaar in formaten.


Bent u op zoek naar een kwalitatieve kartonnen ijsbeker ? Bestel nu de kartonnen bakjes bij Bekerbedrukking! De specialist in kartonnen bakjes! Goedkoopste van Nederland. Paardekooper Verpakkingen B.

Een ijsje voor onderweg hoort natuurlijk in een kartonnen ijsbeker en het liefst nog met uw naam of logo op de beker gedrukt! Bij ons kunt u nu ijsbekers bestellen. Toon als lijst Sorteer op Horeca Select Koffiebekers scotty 1cc 1stuks Exclusief bij Makro.


Aantrekkelijk en opvallend ijs presenteren? Professioneel, opvallend ijsbakjes bedrukken. Bekijk onze kartonnen ijsbekers in de H. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bezoek onze ruime showroom in Haaften! Bekers bedrukken met uw eigen logo. Profiteer bij Bekerbedrukking.


Bellus Toys heeft leuke bekers voor de horeca maar uiteraard ook voor de consument! Zie de ijsbekers en drinkbekers hieronder. Voor vragen over dit assortiment kun je.


Want naast koffiebekers bieden wij ook veel andere bekers aan. IJsbekers besteld u bij ons in de webshop. Geef uw relaties een beker met bedrukking cadeau!


DisposableDirect heeft altijd de juiste beker. Een waardevol geschenk die de ontvanger zal blijven gebruiken.

Prijzen zijn bruto, op basis van aankoop van één verpakking, netto-prijzen zijn afhankelijk van hoeveelheid afname, bel of mail voor exacte prijzen. De milkshakebekers zijn verkrijgbaar in formaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.