woensdag 17 april 2019

Kartonnen bekerhouders

Plastic bekerhouders voor koffiebekers. Vind de beste selectie kartonnen bekerhouders fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit kartonnen bekerhouders voor de dutch luidspreker markt bij. Depa bekerhouders voor gewone plastic en kartonnen bekers. Draagtrays van karton bij greenbox Bionatic.


Milieuvriendelijke kartonnen tray, geschikt voor maximaal vier bekers van 200ml – 400ml, online bij de groothandel kopen.

Kartonnen wegwerp bekerhouders , beschermd de handen tegen warme dranken tijdens consumptie. Product kenmerken Verfijn de resultaten door hiernaast op één of meer kenmerken te klikken. Bekertrays voor kartonnen bekers met extra vak voor suiker en melk.


Per 1stuks in de groothandel kopen bij greenbox. Paardekooper Verpakkingen B. En dan natuurlijk wel bekerhouders die je bedrukt in je. Ze zijn eenvoudig in gebruik en handig om de handen te.


De bekerhouders zijn geschikt voor de 180cc koffiebekers, zowel tall als squat.

Voeg toe aan bestellijst. Stevige bekerdispenser voor aan de muur. Voorzien van een schuifsysteem - gratis verzonden. Koffiebekers leveren wij u voor zeer scherpe prijzen. We kunnen u deze leveren in zowel plastic als karton.


Ook zijn er biologisch afbreekbare kartonnen koffiebekers. Er zijn dingen, die moet je altijd bij de hand hebben. In de warme maanden hoort daar natuurlijk een lekker koud. Dit is natuurlijk afhankelijk van de situatie.


Duurzaam drinken en afval reduceren? Met de Bekerbox van Wisselbekers. Bestel uw plastic of kartonnen bekers voor zakelijk gebruik. Groothandel in koffie, thee en toebehoren. Geschikt voor diverse maten koffiebekers.


Bekijk het assortiment bekers. Diverse soorten en maten bekerhouders , scherpe prijzen en snelle levering!

Groot assortiment automaten- en drinkbekers voor al uw dranken. Bekerhouder gemaakt van kartonpulp. De drinkbekers zijn los te gebruiken en de automatenbekers passen in de bekerhouders van koffieautomaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.