vrijdag 12 april 2019

Gluhwein mokken

Mok bedrukt met tekst en foto. Simpel en snel online bestellen! Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Gratis verzending vanaf €30! Vragen over uw bestelling?


Hier net voor het eerst gluhwein gemaakt.

Wel zonder kardemon, want die had ik niet in huis :) Viel zeer in de smaak. Blijft niet bij deze ene keer. Als je het lekker vindt kun je een shot brandy of likeur er extra bijschenken. Schenk het via een zeef in winterse mokken.


Shop Scandinavisch design online! Op zoek naar nieuwe mokken , koppen of bekers? Je kent dat wel, die mooie Duitse kerstmarkten.


Lekker rondhangen en op zijn tijd een heerlijke kop Gluhwein kopen in van die mooie mokken. Wist je dat je gluhwein.

Over uw privacy op deze site. Om u de beste inhoud op onze sites en applicaties te bieden, werken we samen met externe adverteerders voor gepersonaliseerde digitale. Het is gebruikelijk (en uitdrukkelijk de bedoeling) als bezoeker van de Weihnachtsmarkt een van deze mokken als souvenir mee naar huis te nemen.


Dien de wijn op in mokken met een dikke wan die de warmte goed vasthouden. Uiteraard zijn de suggesties hieronder slechts basisrecepten. Alle mokken vind je op beslist. Bestel simpel jouw servies online.


Vier jij Oud en Nieuw dit jaar thuis of op een aparte locatie? Bekijk dan de huurtips van Huren. Mokken en bekers van Xenos kun je eenvoudig online kopen. Serveer je melk, thee of koffie voortaan in stijl met één van de mokken van Xenos. Wij maken er zelfs een sport van om elk jaar verschillende mokken te scoren.


De kerstmarkten zijn ontzettend geschikt om Duitsland te ‘proeven. Monster van glühwein glas kerstmis aanvragen. De kosten voor toezending van één zichtexemplaar van de glühwein glas kerstmis. Laat het pakket geheel personaliseren en u heeft een zeer origineel kerstcadeau.


Vind Gluhwein op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Leuk, die enthousiaste beschrijving. We gaan meteen zoeken naar waldviertel en wellicht…. Wij kunnen voor uw bedrijf mokken bedrukken met uw bedrijfslogo ? Mogelijk vanaf stuk met gratis ontwerp en bedrukking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.