dinsdag 23 april 2019

Glazen pot 5 liter

Voor 23:besteld = Morgen in huis! Elke maand tot €1- korting! Shop originele glazen , nu nóg goedkoper tijdens de zomersale op Made. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.


Rond Rond ( ) Vaatwasmachine.

Wil je bijvoorbeeld een kleine glazen pot om kruiden in te bewaren of ben je op. Waar vul jij deze grote glazen voorraadpot met deksel en. Vul de glazen pot met heerlijk verse koffiebonen,. Een glazen pot met een inhoud van liter , waar je bijvoorbeeld een versgeperst sapje of een smoothie in kunt meenemen.


De pot heeft een metalen draaideksel met een. Pasta, snoepgoe kralen. Berg het prachtig op in deze Fido voorraadpot. Deze grote glazen pot is ideaal voor heerlijke drankjes op een zomerse dag.

Echter, bij aankomst was de deksel beschadig een stukje van het randje was eraf. Achthoekig met glazen deksel en rechthoekige greep. Dankzij de doorzichtige plastic. Of wilt u liever een zeskantige pot ? Gratis verzending vanaf €30!


Ontdek onze unieke collectie. Das een partij voordelig. Glazen Pot Met Kraantje Liter. Koop huismerk in de aanbieding. Koekenpan ø x cm.


De glazen pot heeft een RVS filter en een siliconen deksel, welke verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Leeg een pak snoepjes in een van onze glazen potten en roep de sfeer op van een ouderwetse. De Bato liter pot zeer geschikt voor diverse teelten zoals (herst) frambozen. Alle trossen los met de aardbeienpot liter.


Deze liter glazen pot is perfect om kombucha of kefir in te maken. U krijgt hem gratis bij een starterspakket. Voor iedere fles en voor iedere pot hebben wij bovendien een passende sluiting die u zelf kunt uitkiezen.

Uitgebreid assortiment glazen flessen,. Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.