donderdag 14 maart 2019

Solis vario 557

Vandaag besteld = morgen in huis! Koop online of kom langs in de winkel. Betaal nooit meer teveel. Prijsinformatie van de shop. Beschikt over een warmhoud functie.


SOLIS Vario - Type - 5- waterkoker.

Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Gratis verzending Thuiswinkel Waarborg Winnaar ABN AMRO.


Productfiche solis vario 5: Vind hier de karakteristieken, de handleiding en de accessoires van de solis vario 5bij Vanden Borre. Ben jij een echte theeliefhebber en hou je van design? Met knoppen is de gewenste watertemperatuur namelijk gemakkelijk.


Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.

Dingen waar je blij van wordt! Elke thee soort vereist een andere watertemperatuur. Speciaal voor de echte theedrinker. Met vijf knoppen om de gewenste watertemperatuur aan te geven, bijvoorbeeld °C voor groene thee en 1°C voor zwarte thee.


Voor 23:bestel is morgen thuis! Solis Vario 5Waterkoker kopen? Deze kan namelijk in vijf verschillende temperatuurstanden water koken. Coolblue: alles voor een glimlach.


Verschillende theesoorten hebben een specifieke temperatuur om van. Met temperatuurstanden kookt u het water op de juiste. Kleur: Edelstahl: Vermogen:. Deze intelligente waterkoker met verschillende temperaturen en warmhoudfunctie is een aanwinst voor elke theeliefhebber.


Hij is strak van vormgeving, uitgevoerd in RVS. De waterkoker is afneembaar van de. Temperaturstufen: unterschiedliche Teesorten benötigen verschiedene.


Deze slimme waterkoker heeft een programmeerbare temperatuur en warmhoudfunctie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.