woensdag 20 maart 2019

Kaasplank graveren

Presenteer je kaas op een stijvolle kaasplank. Bekijk het aanbod en bestel! Grote collectie kaasplankjes vind je hier! Altijd De Laagste Prijzen. Kaasplankje met logo graveren ?

Een kaasplankje met logo is leuk als relatiegeschenk. Een snijplank laten graveren Een uniek cadeau, of relatiegeschenk: een kaasplank , broodplank, tapasplank, snijplank of houten bor met jouw logo of wens er in. Kies nu voor een kaasplank met logo, kaasplank graveren met iets anders of gewoon een kaasplank kopen! Een geschenk bijzonder, uniek en morgen al in huis.


Prachtig kaasplankje van bamboe gegraveerd met uw tekst, naam of logo. Leuk om te geven, fijn om te ontvangen. Wij graveren ook broodplanken.


Wij maken ook jouw ontwerp of maak een keuze uit een van onze templates.

Levering max werkdagen. Uiteraard kan dit plankje ook gebruikt worden als kaasplankje of broodplankje. Snijplank graveren met tekst voor Juf of Meester.


Super leuk als cadeautje of bedankje: een gegraveerde houten snijplank! Met laser graveren kunnen wij jouw tekst, logo of afbeelding graveren in je hapjesplank! Hierdoor wordt jouw borrelplank nog bijzonderder. Glazen graveren met naam, logo of tekst?


De glazen graveren wij met de beste kwaliteit. De kosten van het graveren en de extra verzendkosten komen voor uw rekening, maar aan de service van Tapasplanken. Diverse soorten serveerplank van hout en steen voor het gezellig presenteren van hapjes. De planken kunnen wij graveren met een naam, datum, persoonlijke tekst of.


Medium ronde kaasplank gemaakt van wit eikenhout. Maakt de borreltafel extra gezellig. Wij kunnen deze ook gelijk voor je graveren. Een bruikbaar relatiegeschenk welke uitstekend te graveren is met jouw logo.


Vindt u het ook wel eens lastig om een origineel cadeau te verzinnen voor een speciale gelegenheid? Misschien is dan een gegraveerde tapasplank, kaasplank of.

Graveer een eigen snijplank! Hapjesplank, snijplank, serveerplank, presentatieplank, broodplank of tapasplank. Iedereen heeft er zijn eigen benaming voor, maar het.


Bent u op zoek naar een snijplank graveren ? Van dit populaire cadeau hebben wij een ruim assortiment om volledig naar wens te personaliseren. Maximale ontwerpvrijheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.