dinsdag 26 februari 2019

Houten broodtrommel blokker

Vind de dichtstbijzijnde vestiging. Maak het thuis gezellig met Blokker ! Inloggen in Mijn Blokker. Assortiment Online op Blokker. Broodtrommel Van Hout Gezocht?

Onmisbaar in de schooltas! Kookartikelen op Choozen. Ruime Keuze aan Merken hier. Deze houten broodtrommel van Olympia zorgt voor een huiselijke touch. De broodtrommel doet rustiek aan dankzij het scharnierende deksel en het gewicht van het hout.


Vele aanbiedingen bij bol. Vind houten broodtrommel op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Je zocht naar: houten broodtrommel ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Info over houten broodtrommel. Resultaten van zoekmachines! Op zoek naar een broodtrommel zoals de Wesco Grandy of Brabantia?


Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €2-. De voorraadinformatie wordt elke 1½ uur ververst. Producten uit de webwinkel zijn hierin niet opgenomen en worden geleverd vanuit.


Deze broodtrommel is de enige houten broodtrommel in ons assortiment. Wij hebben geen andere houten trommels. Welke broodtrommels kun je kopen bij Blokker in Houten ? De houten plank is de deksle maar.


Afmetingen x 2x cm. Deze prachtige bamboe broodtrommel is handig en mooi en daarom een aanwinst voor je keuken.

Je brood blijft lekker lang vers in deze trommel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.