dinsdag 15 januari 2019

Oefenruimte leiden

Bespaar tot op uw reservering! Boek uw Hotel in Leiden online. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. De prettige ontmoetingsplaats voor muzikanten en bands!


Het Muziekhuis beschikt over een groot aantal geluiddichte oefencabines, variërend van mtot m2. De oefencabines worden in blokken van uur verhuur drum. De mooiste ruimtes van Zuid holland voor bands.


The Box heeft oefenruimtes waarbij je zelf de akoestiek kunt bepalen. In iedere oefenruimte van The Box heb je de beschikking over een gedegen basisset.

Info over oefenruimte leiden. Resultaten van zoekmachines! We zijn op zoek naar een oefenruimte in de buurt van Leiden , liefst waar een paar spullen kunnen blijven staan (ik heb geen auto). Als iemand iets weet, graag!


Wil je als jongere eenmalig gebruik maken van de oefenruimte neem dan. The Box in Katwijk is het centrum voor muziek, oefenruimtes huren, live optredens, open podia, band care en record label. Kijk hier voor de actuele agenda. Vanaf september gelden de normale tijden en prijzen weer!


Oefenruimte 1: €Oefenruimte 2: €25. Pis voorzien van oefenruimtes die te huur zijn. Huur een oefenruimte voor je band! Op zoek naar een gezellige en mooi ingerichte oefenruimte voor je band? Dan ben je hier aan het juiste adres!


Beginners en gevorderde bands. Jongeren tot jaar uit Leiderdorp krijgen een korting van op onderstaande tarieven. Onze opname studio’s worden doordeweeks verhuurt als oefenruimte ,. In Enschede zijn we van juli tot en met augustus beperkt geopend. In Metropool loop de verhuur 7.

Studio 3is een muziekstudio en oefenruimte voor muziek en workshops in Voorschoten. Het Haags Pop Centrum biedt oefenruimtes voor bands, projectsessies, DJ’s, orkesten en grotere groepen in alle denkbare genres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.