vrijdag 25 januari 2019

Le creuset faitout 24 cm

Le Creuset -pannen zijn top, een genot om te gebruiken. Coolblue: Alles voor een glimlach. Wij willen dat klanten nooit te veel betalen. Deze handige braadpan met ultragladde bodem is zeer.


Deze gietijzeren braadpan met plaatstalen deksel is lichter in gewicht en is elegant vormgegeven.

Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen. U krijgt direct een bevestiging.


CookCo voor iedereen die van koken, lekker eten en gezellig tafelen houdt! Let op: Vanwege het gebruik van twee verschillende soorten materiaal, plaatstaal en gietijzer, kan er speling ontstaan tussen de deksel en de pan. Boek het Le Cm , La Bourboule.

Braadpan € 12direct uit voorraad leverbaar! Bekijk de beste aanbieding! Le creuset van alle merken op beslist. De sterke anti-aanbaklaag zorgt voor een gelijkmatige en goede warmteverdeling. Dankzij het geëmailleerde gietijzer geleidt de.


Gratis verzending vanaf €Achteraf betalen. Zie hier faitout , het lichtere broertje van de. Geschikt voor alle warmtebronnen. Het meest populaire kleine pannetje.


Inhoud: liter € 1300. De gietijzeren faitout is een alternatief voor de traditionele braadpan! Ideaal voor het braden van gehakt, sudderlapjes, goulash etc.


U kan een artikel zoeken via de zoekfunctie bovenaan deze pagina, waar u kan zoeken op naam, kleur, omschrijving,. Ook kan u via de verschillende categorieën. Deze faitout is gemaakt van geëmailleerd.

Deze zwarte pan met ultragladde bodem is zeer licht in gewicht. Door de pan van gietijzer, en de deksel van RVS is de pan lichter in gewicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.