zondag 13 januari 2019

Drinkfles met beker

Beker bestel je in onze webshop. Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Profiteer van Super Aanbiedingen! Scherpe Acties op Veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen!


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Vind hier de laagste prijs. Ruime keuze aan meer dan 1waterflessen. Vanaf €5 gratis verzending. Deze stijlvolle drinkfles met infuser maakt jouw drankje net een beetje specialer. Zo kun je in het middelste buisje stukjes fruit doen en de beker gewoon vullen met.


Drinkflessen , waterflessen en bekers. Met een waterfles of drinkbeker zit je nooit meer zonder drinken. Althans, als je hem op tijd bijvult natuurlijk!

Zoek je een originele lunchbox, schoolbeker of drinkfles ? Pop-up drinkflessen - druk en drink - zelfs voor de kleinste kinderen! De roze beker met draaidop heeft een inhoud van 3ml. Om uw relatiegeschenk kracht bij te zetten, biedt Zintuig u de mogelijkheid om uw bidons of drinkflessen te bedrukken met een logo.


Handige drinkfles met een gedeelte voor fruit en andere gezonde zaken. Sinds ik deze beker heb drink ik mijn water altijd met fruitsmaak. Keuze uit alle meubelmerken online!


Voor de laagste prijs op Beslist. Gratis verzending vanaf € 30! In diverse merken verkrijgbaar! De drinkflessen kunnen makkelijk met de hand worden afgewassen en de ongekleurde drinkbekers kunnen ook in de vaatwasser. Ook de meeste doppen kunnen in de vaatwasser.


Persoonlijke beker met je eigen naam bedrukt. Onze bedrukking is vaatwasserbestendig! Herbruikbare waterflessen, drinkflessen , bidons voor in de auto of onderweg.


Waterfles, drinkfles , bidon duurzaam en leuk hergebruiken. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Gegarandeerd lekvrije pop-up drinkfles.

Mepal drinkfles met naam. Drinken doe je met één druk op de knop, dus ook voor kleine. Leuke drinkfles met infuser om een lekker smaakje aan je water te geven.


Zo zijn alle drinkflessen 1 waterdicht. De HOTCOOL-collectie is ontworpen met oog voor detail en. Uiteraard zijn alle flessen en bekers van Lock.


Onderweg genieten van heerlijk water met deze handige waterfles met fruit filter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.