vrijdag 11 januari 2019

Drinkbeker met neusuitsparing

Onderleggers en overtrekken. Findt uw wasvezellaken. Gratis monsters bestellen! Ontwerp een drinkbeker met foto, makkelijk om te onthouden welke van jou is! Keuze uit alle meubelmerken online!

Voor de laagste prijs op Beslist. Drinkbeker met neusuitsparing - Deze drinkbeker met neusuitsparing is ideaal geschikt voor mensen die het hoofd niet naar achteren kunnen buigen. Lees de onafhankelijke informatie over bekers met neusuitsparing die het mogelijk maken vloeistoffen zelfstandig te drinken of toegediend te krijgen.


Bekers voor ouderen hebben wij in vele soorten en maten. Als u uw hoofd niet goed naar achteren kunt doen. Kijk hier voor verschillende bekers.


Drinkbeker met Neusuitsparing , speciale drinkbeker waarbij u bij het drinken niet uw hoofd naar achter hoeft te bewegen.

In deze bekers, met een wijde hals, is een maanvormig stuk uitgespaard. Door deze neusuitsparing kunnen kinderen, vanaf ca. Bij Kersten vindt u een ruim assortiment aan aangepaste drinkbekers. Beker met neusuitsparing , ideaal voor mensen die het hoofd en nek slecht kunnen bewegen. Diverse soorten drinkbekers , zorg drinkbekers , bekers met neusuitsparing , etc.


Vind u bij de totale zorgwinkel ! Deze handige drinkbeker met neusuitsparing van Difrax zorgt ervoor dat een kindje vanaf maanden gemakkelijk kan leren drinken. Een uitkomst voor mensen die het hoofd niet naar achteren kunnen buigen. De beker stimuleert de juiste.


De neus past in de opening tijdens het drinken. Gemaakt van onbreekbaar plastic. Een supergave drinkbeker met naam! Waanzinnige kwaliteit in drie kleuren met vrolijke designs. Leuk als set met de lunch- en snackbox.


Medipoint heeft een ruime keuze aan voordelige drinkbekers. Ontdek hier of uw ideale drinkbeker erbij zit.

Zoekresultaten voor: ‘ drinkbeker met neusuitsparing. Een neusbeker heeft een uitsnijding die er voor zorgt dat het hoofd en de nek minder moet bewogen worden. Hierdoor is het slikken gemakkelijker en de kans op morsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.