woensdag 9 januari 2019

Drinkbeker met koelelement

Ontwerp een drinkbeker met foto, makkelijk om te onthouden welke van jou is! Koop uw koelelement online. Direct uit voorraad leverbaar! Gratis verzending vanaf € 30!


Kunststof fles met drinktuit en koelelement.

Dubbelwandige kunststof drinkbeker met afsluitbaar deksel. Ideaal voor het meenemen van warme dranken zoals koffie en. Drinkbeker met koelelement , groen. Bij Mepal vind je de hoogste kwaliteit.


Drinkfles met koelelement , blauw. Een broodtrommel met koelelement bedrukken. Deze handige broodtrommel met uitneembaar koelelement is ideaal voor warme dagen.

Dat probleem heb je gelukkig niet met een schoolbeker. De sportfles met koelelement is een unieke manier om drank ijskoud te houden. Dit maakt het een uniek relatiegeschenk! Kijk hiervoor op onze webshop!


De fles heeft een draaidop die je als drinkbekertje kunt gebruiken. De inhoud van de fles is 2ml. Koelelement met hoes gemaakt van gerecyclede flessen en veilige materialen.


Zoek je een originele lunchbox, schoolbeker of drinkfles? Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно! Een lunchbox met koelelement is ideaal om mee te nemen naar school of werk! Maar ook onderweg, bij de picknick of tijdens het sporten is het superhandig. Deze lunchbox met koelelement in het deksel houdt uw maaltijd bij normale kamertemperatuur lekker koel.


LEGO drinkbeker Ninjago van het merk LEGO License. Past in een normale bekerhouder Gemaakt van Tritan materiaal Met ingebouwd koelelement Gemakkelijk te dragen en mee te nemen Korting bij kopen van bottles tegelijk. Koelende oranje lunchbox Dankzij de Frozzypack lunchbox kan je nu dagelijks genieten van een heerlijk frisse lunch.

Ik dacht met het koelelement ook het ei van Columbus te hebben uitgevonden, maar nee. Gekoelde broodtrommels met los koelelement. Hou je boterhammen, beleg en andere verse waar lekker koel. Van Lego zijn drinkbekers te koop, met een hoofd bovenop, of opgebouwd uit drinkblokjes, te koop bij Bol.


De Dopper vind ik ook een ideale drinkfles,. En bovendien raken ze hem nooit meer kwijt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.