donderdag 27 december 2018

Theepot 1 liter

CookCo voor iedereen die van koken, lekker eten en gezellig tafelen houdt! Bekijk Direct Ons Aanbod Online! Deze theepot van Gusta heeft alles wat je zoekt.


De pot is dubbelwandig voor thee die lang warm blijft, heeft een. Een glazen theepot met een filter waar je losse thee in kunt doen. In de theepot kan een liter thee.

Bij de theepot zit een rechaud van aardewerk. Vele aanbiedingen bij bol. Leuk theepotje van glas en gouden details om de lekkerste verse thee te zetten. Het potje heeft een filter waardoor de theeblaadjes.


Theepotten koop je eenvoudig online bij bol. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.


Er zijn diverse soorten en maten theepotten , variërend van liter tot liter.

Nu in de aanbieding voor slechts €195. Gratis verzending vanaf € 30! Bredemeijer Duet Bella theepot ,liter rvs wit (10) Bredemeijer Duet Bella theepot ,liter rvs wit Fonq. Thee serveren in stijl met deze glazen Cleo-Martha theepot van Xenos.


Direct naar de goedkoopste Toon alle beste theepotten. Een heerlijke grote theepot strak en modern voor als je veel thee wil zetten. Een van de zeldzame grote theepotten met tuitzeef en bamboedeksel. Voor 23:bestel is morgen thuis!


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Met zijn inhoud van ,liter is de theepot goed voor tot personen. Grote theepot met zeef liter - teapottery.


Voor fijne kruidenthee zoals rooibos is de filter. Bodum Assam set - theepot ,liter met pavinaglazen liter (3) Bodum Assam set - theepot ,liter met pavinaglazen liter vtwonen. Een robuuste uitstraling en strakke lijnen geven de Lund-serie een Scandinavische look-and-feel.


De Lund theepotten zijn verkrijgbaar in de kleuren roo wit en zwart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.