vrijdag 7 december 2018

Schoonmaken combimagnetron

De grootste collectie combimagnetrons ! De glasplaat schoonmaken met een staal borstel. Combimagnetrons tegen de laagste prijzen. De plaat is gehard glas en vaak ruw.


Als je combimagnetron enigzins vies is van binnen.

Wanneer je deze tip leest en opvolgt, hoef je de andere tips niet meer te lezen… Door iedere keer. Het schoonmaken van de oven is gewoonweg een rotklus. Ik had al heel vaak iets gelezen over een bakje azijn laten meedraaien in de magnetron. Half jaar oude Siemens inbouw combimagnetron zonder draaiplateau met wat kleine vuilrestjes op de bodem.


Magnetrons zijn ontzettend handig, maar kunnen ook heel vies worden. Voedselspetters in de magnetron zien er vies uit, stinken en verminderen de efficiëntie van je magnetron. Een magnetron schoonmaken.


Gelukkig zijn magnetrons.

Ja ik gebruik hem dagelijks dus dan standaard doekje er doorheen. Maar toch van de vetplekken die je niet weg krijgt, vooral als er iets een hele poos in heeft zitten. Vaste lezers weten inmiddels dat ik al van alles heb geprobeerd om mijn magnetron slash oven schoon te maken.


Ik probeerde het met azijn en soda en ook met baking. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bezorgd wanneer jij wilt!


Al die vetspetters in de magnetron moeten af en toe goed worden schoongemaakt ! Ontdek hier hoe je de magnetron op verschillende manieren kunt reinigen. Je werkt immers toch met apparaten die onder stroom staan. Hoe maak je je magnetron op een. Nadeel hiervan is, dat je de combi oven vaker zult moeten schoonmaken om te voorkomen dat bacteriën zich vestigen in uw nieuwe maaltijden.


Binnenkant van de magnetron schoonmaken Het gemakkelijkst is het om de magnetron direct na gebruik schoon te maken, wanneer de magnetron is afgekoel. Moet wel zeggen dat ik het zelf nog moet uitproberen, maar wil dat binnenkort doen met mijn combimagnetron. Oven schoonmaken of magnetron reinigen? In simpele, effectieve stappen je magnetron of oven schoonmaken doe je zo!


Heb jij ook altijd veel moeite om je magnetron schoon te maken? Met een paar simpele tipjes heb je binnen een mum van tijd je magnetron schoon!

De magnetron schoonmaken aan de buitenkant gaat het best met een milde allesreiniger. Zet een schaaltje water met citroen in de magnetron. Tegenwoordig kan je bijna alle maaltijden wel in de magnetron klaar maken of verwarmen.


Maar met deze nieuwe luxe komt ook een nieuw probleem. Heerlijk, al die winterse schotels en taarten uit de oven. De oven schoonmaken doe je zo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.