woensdag 12 december 2018

Gasfornuis schoonmaken branders

Vind de beste op Kieskeurig. Koop nú je Fornuis bij BCC. High service, Low pricing! Bespaar tot wel via kiesproduct. Groot aanbod meubels I beslist.

Het gasfornuis poetsen doen maar weinig mensen met plezier. We heben een aantal tips neergezet om de klus makkelijker te maken. Met een natte doek met paar druppels olijfolie over het gasfornuis schoonmaken en daarna met een keukenrol droog maken blink weer als een spiegel.


Gaspitten schoonmaken doe je zo, wanneer je een gasfornuis hebt dat bestaat uit aluminum gaspitten met gietijzeren beslag en roestvrijstalen gasplaat. Met deze tip worden jouw pitten blinkend schoon! Goed dichtknopen en uur buiten laten staan.


Er zitten veel voordelen aan een gasfornuis , maar ook een groot nadeel: het schoonmaken van de gaspitten.

Een glazen inductieplaat maak je zo schoon met een doekje. Is het schoonmaken van gietijzeren pannendragers ook een van jouw minst favoriete klusjes? Ik heb hier een aantal gouden tips voor je op een rij gezet!


Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestellen en achteraf betalen. Bestel de nieuwste gasfornuizen bij OTTO. Scherp geprijsd witgoed online! Gasfornuizen gemakkelijk thuisbezorgd.


Waarschijnlijk zit er vuil in het gasfornuis. Doe de branders en het rooster van je gasfornuis in een grote vuilniszak en zet hierin een bak met pure ammoniak. Maar houd je het niet goed bij, dan kan het gasfornuis flink vies worden! Hoe kunnen ovenroosters en bakplaten met aangekoekt vuil het beste worden schoongemaakt ? Hardnekkige vlekken en vuil op het gasfornuis of de kookplaat kan je gemakkelijk schoonmaken. Gebruik bijvoorbeeld soda!


Het reinigen van jouw fornuis en kookplaat zorgt voor een langere levensduur.

Dit stappenplan van Fornuis. Wanneer je het dagelijks na gebruik schoonmaakt, scheelt dat je een hoop poetswerk! ATAG gasfornuis doet het erg slecht.


De gaatjes van de brander even doorprikken en schoonmaken Robert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.