vrijdag 14 december 2018

Druiven smoothie

De fruit smoothie met witte druif en appel is een heerlijke smoothie die rijk is aan veel vitamines en mineralen. Hij is bovendien niet alleen lekker, maar ook nog. Ooit al eens druiven gebruikt voor in een smoothie ? Dat is heerlijk, probeer deze aardbeien druiven smoothie maar eens! Druiven smoothie voor personen in vijf minuten klaar te maken.


Een lekkere en gezonde smoothie is heerlijk als je net hebt gesport.

Wat een heerlijk frisse groene smoothie is dit! Deze komkommer banaan druiven munt smoothie behoort gelijk tot mijn persoonlijke top groene smoothies. Deze frisse smoothie van kiwi, druiven en banaan maak je in een handomdraai. Hij is erg zoet en gezon ook geschikt als toetje!


Binnen enkele seconden gemaakt. Smoothie is een gemakkelijke manier om uw vitamines binnen te krijgen. Wanneer je Druiven in je groene smoothie gaat uitproberen moet je zeker dit recept eens proberen. Lekker weer een smoothie recept zonder banaan en of avocado.


Pers het sap van de citroen.

Deze week heb ik door de drukte lekker elke ochtend een smoothie gemaakt. Elke dag variatie en ook snel klaar. Deze smoothie druiven vond ik heerlijk! Deze witte druiven smoothie met banaan en avocado is in eerste instantie een vreemde combinatie maar het is lekkerder dan je denkt!


Ananas werkt bloeddrukverlagend en bevordert de vruchtbaarheid. Samen met komkommer, witte druiven en veldsla zet je een overheerlijke smoothie op tafel. Heb je zin in een lekkere smoothie ? Deze kiwi- druiven smoothie vult een beetje, dus ook prima als ontbijt! Een zomerse smoothie vol druiven , appel en avocado.


Een lactosevrije variant met rijstmelk! Ingrediënten witte druiven zonder pit appel een halve. Met havermout heb je een lekkere ontbijtsmoothie, maar een frisse fruitsmoothie tussendoor is ook top. Banaan, druiven , yoghurt, appel en spinazie in blender of keukenmachine tot een gladde massa pureren. Regelmatig stoppen om stukjes van de rand te schrapen.


Maar ondanks dat deze smoothie groen is zit er wel druivensap in. Dat zie je alleen pas als ie even stil staat en het sap naar beneden. Energy smoothie : Doe het bloedsinaasappelsap,.


Serveer met een lange satéprikker met pitloze druiven.

Op zoek naar een lekker recept voor een (groene) gezonde smoothie ? Bekijk hier makkelijke recepten. Een echt stijlvolle smoothie : zoete bananen, nootachtig lijnzaad en sappige druiven maken je gewoonlijke smoothie net iets anders. Gewoon mixen en genieten!


Simpel is meestal het lekkerst. Tenminste dat vind ik over het algemeen. Fruit uit de han stukje vis op mijn bor recepten met maar een paar ingrediënten en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.